tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, January 08, 2016

Makan Best : Shell Out di Station 18, Ipoh

Keluar makan dengan budak-budak rumah. Layan shell out yang tengah meletop sekarang. Padahal, masak biasa aje sebenarnya, disebabkan fenomena & tekak nak mencuba, layankan ajeeee.





Inilah rupa shell out yang ada. Harga RM 26 kalau tak salah, dapat nasi untuk 2 orang. Apa yang ada dalam masakan itu, udang, lala, seekor ketam & sedikit sayur. Kuah memang tak banyak. Kira makan ala kadar saja.


Kami bertiga, jadi aku request tambah nasi lagi untuk seorang. 




Kesimpulan, makanan okay. Tapi kalau rajin boleh masak sendiri. Confirm puas hati! Heeeee. Selamat mencuba!


Lokasi :
Port Ikan Bakar
Station 18, Ipoh
( tepi Aeon Station 18, Ipoh )





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

Myra Jay said...

Okla harga pun macam2 ada..
Kalau nak buat sendiri makan ramai2 best ar.. meriah...

Nurzakiah Hanum said...

syoknya anum nak try gak

Rizziela said...

Alolo..sedapnya

aRz MoHa said...

perghhh bestnya...kalau pandai buat sendiri lagi puas kan....tapi boleh la nak cuba bila ke ipoh nanti

Jie Susanos said...

baru dgr pasal shell out ni..

Dunia Zumal said...

Sedapnya ^-^
Boleh try nie...