tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, January 25, 2016

Berhati-hati dengan penipuan Iphone

Ini kisah benar isteri kepada customer aku.


Tunjuk yang original, bila bayar, diberikan Iphone palsu. Lagi satu tawarkan harga yang tidak munasabah murah & mendesak agar pelanggan segera pergi.


Lokasi : Pasar malam ( tak sepatutnya beli di situ )




Nasihat,
Beli di tempat sepatutnya
Bandingkan harga
Sila kelebek sebelum beredar


Berhati-hati sebab penipuan berada di mana-mana sahaja.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Siti Nurzafirah said...

er.. macam2 sekarang.. adeh !

Mila Hilas said...

adeh lokasi beli pon dh xlogik cmne blh percaya..ape daaa

Cik Itah said...

lahaii..kesian kena tipu. belila dekat tempat diiktiraf..lagi selamat

zazanizam said...

huhuhu betul tu yui, jgn kerana rege murah kita terus terpedaya! cari nahas tu.

zarul farhana said...

kalau kt pasar mlm mmg menipu tu

aizamia3 said...

Dalam berhati2 adakala terkena juga..

Rizziela said...

kadang2 kesian dengan pembeli phone yg x tau keoriginalan hp ni

mmg byk sangat penipuan

Kalau kat Pasar Malam.. memang x sepatutnya kita beli.. itu semua tipu aja

Azhafizah Md Nor said...

kalau kat pasar malam memang susah nak jumpa yang original.