tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, January 07, 2016

Produk Revell : Fungsi & kesan Klenz

Selalu duk bercerita pasal CMD, takpe kali ini nak cerita sikit pasal Klenz. Antara produk hot dari Revell selain CMD.


Jom ambil masa sedikit untuk baca & fahami.




Aku sangat sarankan korang cuba Klenz kalau ada yang mengalami :

1) Susah/jarang membuang air besar
2) Masalah sembelit
3) Jarang makan buah & sayur


Kesan awal memang terbaik habaq hangpa. Bukan aku saja dah pernah pakai, customer sendiri pun uat "aduan" benda sama. Best! Memang dia repeat order sebab puas hati.



Nak kena minum tiap hari ke?
Ehhh, tak perlu. Aku akan bagitahu cara minum yang betul, tak perlu tiap hari, buat apa nak membazirkan? Sekarang zaman kena beringat & berjimat. Heeeeee.


Nak order, boleh roger ok.

Nurul Yui,
019 233 1810




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

3 dak comei sayang YUI:

SITI SORFIENA SYASHA said...

blogwalking here . miss you

Dayana Zahari said...

Selamat sihat dengan Klenz. Hehe

Yui, jemput join GA Dayana, menang Turkish Delight from Istanbul.

Jie Susanos said...

wah..

produk baru lak yui...