tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, January 12, 2016

Niaga kecilan : Nurul Yui Collection

Dulu berniaga bermula dari craft. Lepas itu ambil inisiatif dengan dapatkan lesen berniaga dari SSM. Biar orang yakin nak beli dari kita.


Alhamdulillah, berniaga sebagai hobi. Untuk seringgit dua pun aku tak kisah. Kadang seminggu RM 10 je untung bersih dapat pun dah bersyukur sangat. Sebab niaga secara santai.




Instagram : Nurul Yui Collection
Blog : http://nuyuisale.blogspot.my


Terima kasih kepada mereka yang sudi support. Selain berniaga, aku juga ada menjual dari barangan peribadi untuk tambah kos bagi #danauntukmeow. Salah satu usaha nak kumpul duit bagi keperluan anak-anak bulus.


Terima kasih sekali lagi, doakan moga niaga kecil aku ini akan berkekalan inshaaALLAH.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Farahain ZFA said...

walaupun start kecil kecilan , sekurangnya awak ada inisatif . Tahniah
Ain doakan semoga bisnes awak semakin maju , ALLAH limpahkan rezeki sebanyaknya serta mendapat keberkatan dari NYA.

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Alhamdulillah dear. Tak apa biar untung kecil tapi berterusan.
Jgn give up. cayok! Semoga bisness semakin maju. Amin. =)

tiga lalat said...

rejeki masyuk tuuu, alhamdulillah.., mugo terus maju jaya., ;p

Nurul Baidurah said...

Good Luck Yui..

Melissa Muklis said...

walaupun kecil-kecilan.. sikit-sikit lama-lama jadi bukit. hehe all the best ! :D

Diana Rashid said...

Terus kan usaha Yui..nak promote apa2 nanti contact akak..free je akak bagi..ok..

eima said...

semoga murah rezeki yui

Siti Nurzafirah said...

mula secara santai, nanti boleh bantai... hehe

Azhafizah Md Nor said...

yg penting sentiasa berusaha.moga murah rezeki yui