tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, January 14, 2016

Makan Best : Steamboat & Grill di Rempah Warisan Station 18, Ipoh

Lagi edisi menternak lemak dengan budak-budak rumah. Kemainn sekarang nak mencuba kedai-kedai yang ada di area berdekatan kami. Dah dekat 5 tahun duduk, baru sekarang ada hati nak menjelajah!



Sumber : FB


Sumber : FB




Muka tak sabar nak ngap apa yang di grill
Hueeeeee!



Inilah dua orang kakak serumah


Konsep makan di sini, bayar satu harga, makanlah sampai kembong! Tapi takmau membazir ya. Amalan syaitan. 


Pastikan kalau datang sini, datang dengan perut kosong. Baru berbaloi!! Waktu aku pergi harga untuk dewasa RM 28/orang & RM 18/orang untuk kanak-kanak. Tapiii latest dia update harga 12/1/2016, harga dah turun. Wuuuuuu, banyak turun ok!


Rempah Warisan akan memperkenalkan harga baru bagi tahun 2016.
> Dewasa; RM19 (buffet)
> Kanak-kanak; RM8 (buffet)

Di buka jam 5ptg-12 tghmlm (10.30 last order)
Weekend hingga jam1pagi (11.30 last order)

*sebarang tambahan kuah tidak akan dikenakan charge


Macam-macam ada. Kambing, ayam, lembu, ketam, udang, pelbagai jenis seafood. Ada aiskrim juga [ tapi sayang time aku datang takde ]. Korang yang berdekatan, patut cuba. Boleh repeat lagi!



Sumber : FB



Sumber : FB

Selamat menjamu selera!



Lokasi
36 Medan Stesen 18/3 
Station 18
31650 Ipoh Perak

013-5252115


Berhampiran AEON Station 18, Ipoh






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

Nurul Baidurah said...

wahhhhh.....best nya yui....macam sedap jerrr tu makanan...hehe...

Nurzakiah Hanum said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kak Nieyl said...

Sedapnya...

PeRdU cINta said...

Betul...kalau nak makan macam ni...perut memang kena kosong...hihi...boleh betul betul nikmati..

Rizziela said...

sedapnya

miss eimanhikmah said...

boleh try nih..dkt dgn kg..

Cik Itah said...

tengok je terus lapar haha

AnneRaini said...

alaaaa dah lama tak makan steam boat grill ni...

Diana Rashid said...

murah nya...Kat ipoh banyak juga tempat makan murah2 ye...balik nanti boleh la cari..

azizah green line said...

banyaknya makanan! mesti sedapp

Myra Jay said...

Okla harganya..
Yang penting boleh makan sepuasnya kan Yui :D

Yun Sing said...

Tudia.. harga runtuh!!

Dunia Zumal said...

Wah, ada gak tempat makan harga turun yer. Berita baik nie ^-^

CXopportunities said...

Awatnya dkt perak jauh nun di sana. Huhu dia mcm soul garden jgk la kan. Bestnya .. lama tk makan cmni

Azhafizah Md Nor said...

murah juga kat sini.menu pun banyak