tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, October 13, 2012

Aiskrim Crunch keluaran Nestle



Pernah menikmati aiskrim crunch keluaran Nestle ini? Sedap tau. Aku suka part yang coklat ditengah tu. Memang ummmppphh! Beli 4 pcs sebab di SS hanya tinggal kami berempat jelah. Kalau semua cukup lengkap, bolehlah beli 6 batang.


# Tak mampu nak beli Magnum, beli yang ini. Lebih kurang aja rasanya. Huahua!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

Nisa Greennnpanda said...

sy mmg suke ngan aiskrim Crunch nie!! hehe.. ^_^
xpe kn yui, lain aa rs die ngan Magnum.. Magnum tue..wah..xt'kate.. mmg ptt mahal pun, haha.. XD

Tihara said...

huii sedap ni yui :)

::CIK LYNN:: said...

lynn suka part vanila tu..=)

KY said...

alaaa...yui ni suka sangat aiskrim..

Rapunzeel Cikilolo said...

tp magnum memang terbaik ouuh rasa die. lagi2 combine dengan hazelnut

Hidayah said...

gulp...

errmmm......buat org teringin la entry nih...

hihi...

(aiskrim sumer dap dap..tgk flavour je la..kan..sesetengah org suka cam gini..sesetengah org suka cam gitu...)

kocix! said...

bettoi3! mmg sedap tang keras tuh! fuhh..dah lame kot x mkn..

azizah :) said...

sedappnyyaaa yui! tapi jijah tak leh makan ais2 lagi..hukhukhuk

Noraim said...

tp manis kan? tak blh la kalau manis2 ni.

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

ne pun da cukup sedap.. feveret2 wajib beli><

Sue Echan said...

Tak pernah try la yui..best ker.. slalu nmpak, tp xrasa nk beli, nak try la pasni :)

CekbOlat-bOlat said...

krup krup krup . nyummyy

ShahzCudin said...

Sama lah! minat eskem ni jugak..sedap..

fadilpenyu said...

dah tu, bila nak dapat merasa yui belanja ni?

atototo, agak comel jugak blog ni. hihihi

Azhafizah Md Nor said...

belum rasa lagi.tapi fiza lebih prefer ice cream walls..magnum tu takleh nak abes sebab macam terlalu manis sangat kot.

C'Jai said...

Tertelan air liur...sbb terliur..

adyna said...

wah aiskrim..akak dah lama tak beli sejak dua beradik ni batuk n selsema..tungguuuuuuuuuuu pasni nak beli ;)

Aishah Jahirah said...

sedap tu yui....

shidaR said...

mmg lebih kurg je rsa bezanye colkat dia je kot hehee..aiskrim juga..

aTy _faRed~ said...

Sejak beranak...dah lamer tak mkn eskerim...konon2 tak nak dlm bdn sejuk..huhu..tp sbnrnyer rase gigi akk jd sensitif terlebey pulak sejak2 pas beranak nih...tp teringin...!!!

Myra Jay said...

Penah tengok eskrem ni tapi tak penah try makan. Yui dah puji sedap haruslah try lepas ni :D

AnneRaini said...

apsal tak beli 5?utk akak satu..hehe

IntaNBerliaN said...

sedap ek aiskrim ni.. lnkali leh try :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah2 sedapnya eskrem ni

ayut said...

ok...nak mkn aiskrim lpas ni ^^

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sodap ni. memang crunch! :)

Che Rosliza Che mat said...

Sis selalu beli aiskrim nie...