tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, October 27, 2012

Sarapan selama satu minggu

Ehem-ehem pasti ramai dalam mood bercuti dan seronok berjimba di kg halaman masing-masingkan. Seronok letewww. Hihihi. Saja nak gatal tempek kat blog sendiri. Selama seminggu sarapan hadap makanan yang sama iaitu TELUR SEPARUH MASAK.


- 2 biji telur separuh masak -


Kalau korang, muak tak makan benda yang sama setiap pagi? Eh, bersyukurlah kan dapat makan camni. Ada yang langsung tak dapat nak nikmati camni. Erm, lagi sedih.


# Harini makan-makan kek. Sok insyaALLAH hantar adik ke N9 semula.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

26 dak comei sayang YUI:

baby lydia said...

Menu yg sihat..

CekbOlat-bOlat said...

sedap lahhh ! rugii tak makannn

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

makan telur pagi2 baik untuk jantung dan sihat.. kalo boleh makan telur ayam kampung, tak yah masak campur ngan madu.. terbaikkk...

Ezy Chiaki said...

ade org laen telo seproh masak pon xdpt nk mkn..
huhu.
b'syukur la ngn rezeki ni..
kan kan

azizah :) said...

jijah pon suka telur separuh masak.. memang faverite! hehe

shar90 said...

best ape mkn mcm ni,,, letak kicap skit... hee

::CIK LYNN:: said...

xmuak pn...sdap :)

KY said...

ehhh..akk sukalah telur separuh macak campur kicap

sukakartun said...

owh my fevret breakfast..senang dibuat, puas dimakan

Cik Yatt said...

yatt tak bole makn telur cmni..huhu

najihahfara said...

peberet..yummy sedapnya

mama aryan said...

sedapp..tp dah lama tak makan hihi

ayut said...

ayut suke klu jd,..klu xjd xsuke..hahaha..mkn gan kicap sedapppp

Mrs Lurve said...

xtau kenapa, akak memg xleh mkn telur separuh masak huhuhuhu

PinkUmmi said...

sedap menu nih....sgt bagus....

damya hanie said...

mmg heaven la mkn nie... heee...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

husband akak suka telur sparuh masak akak pulak xsuka hehe

AnneRaini said...

yerk tak suka..akak memang tak boleh mkn telur tak masak..loya.

eMMe said...

wow! feveret akak ni... buh kicap n lada sulah..pergh!!! dan2 akak nak buat gini balik umah nnt, hehehee....

Eca Dwinky Asha said...

eca klu da kelas pagi,srpan mmg ne..sah smpai ke ptg xlapar...tpi kena 2 biji..1masak,1separuh masak. :)

Tihara said...

as salam

lama dah tak makan telo macam ni pastu akk cicah ng roti :)

shidaR said...

shida xjemu suka juga kalo ditambah nasi goreng yummi heheee ^_^

IntaNBerliaN said...

ni menu wajib akak ms akak nak naikkan berat bdn dulu.. :-)

Nisa Greennnpanda said...

time skool dlu, sy ade join perkhemahan bomba slame mggu..
dlm 1 mggu tue, tiap2 ari kne mkn telur sparuh masak ngan kicap utk breakfast.. xmuak.. sdap, hehe.. XD

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sedap nih! :)

Che Rosliza Che mat said...

emm sedap...