tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, October 07, 2012

Jualan tudung Bawal Rose edisi pertama

Meh-meh nak promote kat blog utama aku sendiri ni. Hihihi. Ada 6pcs keseluruhannya. Baru ambil satu warna setiap satu ya. Maka, harusku habiskan dulu warna yang ada untuk restock yang baru.









Kalau nak tengok lagi warna yang lain dengan lebih jelas, jangan segan silu singgah blogshop aku ataupun page aku ya. Ada di sini. Istimewa bagi mereka yang terdiri dari rakan blogger, setiap belian akan kuberikan gift sebagai tanda terima kasih ya.


* Harga sehelai RM 20 (tidak termasuk kos pos )
* Kualiti kain bawal seperti Kangaroo ( lembut dan selesa )
* Jahitan "karipap" atas dan bawah rose
* Boleh gunakan POSLAJU ( 1-2hari) atau POSDAFTAR ( 4-5 hari )
* Pembelian 5pcs keatas FREE POSTAGE!
* Tudung adalah READY STOCK
* PM jika berminat okay ^__^


# Buat masa ini semua masih available ya





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam yui..cantinya tudung bawal ros nie!

Tihara said...

selamat maju jaya yui :)

najihahfara said...

cantik :)

Cikgu Ma said...

tengok memang cantik...tp akak rasa macam x sesuai nak pakai...hihihi

QasehnyaRania said...

cantik2 semuanya ;)

shera haifa said...

yui jahit sndiri ke?? rajinya..

azizah :) said...

yui..cantik2 tudung ni.. ada warna torquise tak?

Awesomeness said...

sehelai berapa kak?

Awesomeness said...

Assalamualaikum, singgah sini dari senarai nama Partner GA Fiqah Dan Ieyla

http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html

^^eKaTiKaH^^ said...

wah cantik cantik semuanya.. kite suke pink.. hee ^_^

Eca Dwinky Asha said...

cantiknya yui.....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik yui....rose double line tu kalau pakai menyerlah ni hehehe

are_lin@yu said...

cantiknya..alahai kreatif benor kamu yong..hihi

cik mun said...

oo..cantik2..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah ahad :)

Aida78 said...

salam yuiii cantiknya...

IntaNBerliaN said...

cantik.. pandai yui berbisnes :_)

baby lydia said...

slmt berbiz syggg..
cntik2 bawal roses kn???dya pn pngemar bawal tau skg ni..but byk kaler dya dh de lah..nnti nk kaler len..dya pm kay !!

syiela said...

cantik.. moga bisness bertambah maju ye dik

SyUhAdA said...

sume kaler cntik2..

Myra Jay said...

Cantik..

Jap nak p blogshop Yui :D

AnneRaini said...

cantik cantik cantik....akak suka..ada rezeki nnti akak beli.

Che Rosliza Che mat said...

cantiklah....sis suka kaler pink....tanya hubby dulu...kalau dia kata okey baru boleh order....

nur anis said...

wahhh...dah berkembang bisness ni...:)

Nisa Greennnpanda said...

lawa2..
tp sy xreti lak nk pki tding nie.. huhu~...

Aishah Jahirah said...

lawa tp tudung dah banyak tataw nk cmpk mana...hehee

Noraim said...

ni tdg pattern terbaru ke?

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bisnes dah maju :)