tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, October 12, 2012

Hadiahnya ialah PEN

Hari Rabu lepas aku buat entry WW dan aku letakkan beg dimana mengandungi hadiah sempena hari lahir Shafiq dan juga hadiah untuk kembar daku Nurul Farehah Aznida sempena perkahwinannya. Maka, ramai tertanya apa isi kandungannya kan.


Yup! Jawapannya PEN. Itu jenama pen yang ada pelbagai jenis design yang menarik. Berjalan di AEON pastu ternampak pen ini. Yang paling besh bila boleh ukir ayat pada pen-pen tersebut.

1) Happy Birthday Shafiq
2) Twin Nurul


Nak bagi pada Shafiq belum jumpa lagi tapi pada twin aku insyaALLAH Ahad 14/10/2012 kendurinya dan aku akan terus bagi. Maaf gambar pen takde dalam entry ini, nanti aku snap ya.


# Nurul Farehah Aznida adalah kawan aku. Rupa ala-ala macam aku, nama pon tambah belakang sikit dan yang paling tak sangka suaminya juga nama Shafiq. Memang banyak persamaan kami! Sebab itu kami gelarkan diri kami twin ^__^




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

31 dak comei sayang YUI:

Anum said...

tahniah

Saya Disini said...

wah...ada kembar.. :)

nanieybarnieylurviey said...

xsurprise la letak gmbr awal2 kn?

Salam Jumaat Yui

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ngeee kalau byk persamaan dan kita rapat... mesti di gelar twin kan..kan

Myra Jay said...

Masa akak nak beli pen parker nampak la brand Shefer ni, tu yg boleh tau hadiah pe ari tu :D

eima said...

BFF la ni ek ....
nk tgk pen plak

shidaR said...

wahhh..mcm kebetulan plak yer..huhuh korang mmg jdoh bersahabat senya :) mati2 ingt twin btol tau! sbb nama dia fareha juga hehee..

Aishah Jahirah said...

sronok klau ada kwn yg sperti twins..bnyk persamaan..:)

Masz Sidek said...

hehe... ingatkan yui betul2 ada kembar... nanti kongsi gambar yui dgn kembar yui tu ye... teringin nak tengok... :)

azizah :) said...

oooo sweetnya...:) memang BFF betul ni..hehe

pen.. jual online ada tak yui? tak pegi jusco pulak..huhuhu

eMMe said...

owh..dia pun nak de twin gak...
hehehe...

PinkUmmi said...

uit...de kembar erk...

are_lin@yu said...

wahh beznya ayu pn da twin gk..nsb nma pkwe xsma..hahaha

Puan Ira said...

nnti boh gambar ye..nak beli jugak..kikiki

nur anis said...

waahh..siap boleh tulis ye...

Che Rosliza Che mat said...

ooo patutlah...memang kebetulan betul ya...

Tihara said...

specialnya sahabat...ada persamaan dan moga kekal jadi sahabat dunia akhirat :)

::CIK LYNN:: said...

sweetnya...=) yui ada kmbar ke? ke kmbar nama?hehe

wahida said...

untung dorang...

KY said...

special tu..

Misz Mieza said...

Wah! Banyaknyer kebetulan persamaan uolls! Hehe.. Kan best kalau ada twin betul ? kan2 ? ^_^

TiranaAduka said...

cograt yui,

Eca Dwinky Asha said...

bestnya ada kmbr cm tu yui.hehehe.

eh,eca pun ada.sama tarikh lahir,nama pun lbh kurang..yg xsama,dia dah kahwin.eca masih bujang.wakakaka XD

IntaNBerliaN said...

ooo adiah pen upenya.. :-)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

wah bestnye pen boleh ukir nama...
macam jakun sebab tak pernah jumpa lagi. hehe... ^^

Nisa Greennnpanda said...

wah.. mmg cam twin btul kn? untung la, hehe.. dpt jmpe twin, hihi~.. ^_^

Azhafizah Md Nor said...

ohh.ingatkan betul betul kembar yui tadi..tahniah untuk mereka dan happy belated bday syafiq ^^

aTy _faRed~ said...

Sayang yui..akk dah dpt kad raye tu..akk ade wat n3 pasal kad awk tu..tp lamer dah..:-) mekaseh bnyk yer dear..tahun dpn nyer raye akak bls ek..;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah mmg mcm twin betul ni hehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

lepas ni twin yang lagi sorang ni naik pelamin :)

fiza said...

Kat mana ye boleh beli pen plus engrave nama kt melaka?