tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, October 22, 2012

Jemputan majlis perkahwinan rakan politeknik

Alhamdulillah, sorang-sorang kawan aku selamat untuk mendirikan masjid. Aku tumpang gembira untuk kalian ya. Kali ini jemputan dari rakan politeknik atau lebih kepada kenalan melalui Kelab Kaunseling / Pembimbing Rakan Siswa di PUO.


- kad kahwin yang sangat esklusif  bagiku-



InsyaALLAH takde apa-apa akan sampai ke majlis perkahwinan Abang Arm dan bakal isterinya pada 18/11/2012. Katanya nanti nak buat reunion sekali, mesti besh dapat jumpa ramai rakan-rakan yang dah lama tak bertemu.


# Majlis orang sudah tapi majlis sendiri lambat lagi ya <--- dah jawab awal sebelum korang tanya ^__^






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

29 dak comei sayang YUI:

Anum said...

cantik kad

Nieyl said...

comel jer kad tuh..

ayut said...

hahaha..nk taye gak..Yui bile pulak? ^__^
suke jugak klu jmpe kwn2x seperjuangan :)

Cik Muda said...

tak kiree...nak cakap juga....
tak sabar nak tgu majlis yui pilak...hehe

uncHa said...

heheh jum kak ,,kita gi berdua ;)

wahida said...

selamat pengantin baru buat kedua mempelai...

nur anis said...

cun kot kad tu..:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam yui..InsyaAllah,bila sampai 'seru' nanti...kad pon dilayang la kan?hikhik
Emm..k.atie dah byk terima kad jemputan gak...awai bln 11 nanti anak sepupu HB lak.

adyna said...

heheh yui takut org tanya tue jwb siap2..

kalau 28 sama birthday akak..hahahha sj gtau yui sebab nak mintak hadiah ;)

eima said...

enjoy dulu ... nanti dah sampai masa kawin la... kang kawen awal tak puas enjoy tu timbul mcm masalah rumah tangga ...dah tua br nk enjoy ..kan kan

Tihara said...

as salam
tahniah untuk pengantin, insya Allah giliran yui pula nanti..akak doakan cepat2 naik pelamin ..aamiinn :)

AnneRaini said...

tunggu cuti sekolah lagi byk kad sampai..hehe

Che Rosliza Che mat said...

cantiklah kad kawinnya...ha tuelah....yui bila lagi kikikiki

are_lin@yu said...

cntik kad kwin tu..hihi..yui xpa kta lmbt skt,ikt giliran..hiihi

Aishah Jahirah said...

taw2 je ye....awal2 yui dah jawab...tahniah utk mereka...:)

Hazmin Hamudin said...

Baru nak tanya bila majlis tuan blog. Skali dah siap-siap jawab pulak. Hehe

Eca Dwinky Asha said...

xpeduli..nak kad yui gk :D

azizah :) said...

cantiknya kad kawen dia... :)

takpe yui.. kumpul duit banyak2 k..

CekbOlat-bOlat said...

heheh . bagi jawapan siap2 sblum ditanya tuan badan .

Nanie said...

Assalam , hi sis ! berminat utk jadi sponsor GA tak ? click sini > http://nanitheawesome.blogspot.com/2012/10/pencarian-sponsor-giveaway.html . terima kasih :)

sayA tonaH said...

biar lambat kawen asal selamat

errr masuk tak

najihahfara said...

semoga berkekalan..amin..

adyna said...

kak dyna mai lawat yui... ;0

Kesuma Angsana said...

menarik weeding card die tu

PinkUmmi said...

cantik dan simple kad nih

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik yui kad kahwin tu hehe

shidaR said...

biasala yui ..kalo org tnya kite jawab gtu gak heheee :P

aTy _faRed~ said...

cantik kombinasi warne kad tu..:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kawan akak pun sorang2 naik pelamin. huk3