tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, October 15, 2012

Majalah Hijabista keluaran Oktober 2012

Dah lama aku beli tapi baru harini up entry. Kalau sebelum ini beli keluaran pengenalan, kali ini edisi Oktober pula. Oklah isi kandungannya penuh warna warni dan membuarkan aku nak kelebek banyak kali.




Tapi ada yang nak dikomen aku. Pasal makeup dan shoot gambar yang sampai menampakkan bintik-bintik dan bulu di wajah. Erk! Ke makeup tu over sangat ea? Tapi yang jelas ia buatkan aku rasa ia agak melampau. Huhuhu. Lain orang lain pendapatnya kan?


# Nanti aku up entry perkahwinan my twin semalam dan berita sedih mengenai kesihatan mata kanan abah aku.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

are_lin@yu said...

nice..upload banyak pic pengantin tau..hihi

Saya Disini said...

sy xpernh lagi bc majalah ni

Myra Jay said...

Alamak kalau samap nampak camtu cheq pun tak sanggup :)


p/s: Tak sabar nak tengok wedding twin Yui dan pasal kesihatan abah Yui, moga semuanya baik2 saja.

izan mama mia said...

hye yui,..akak tak pernah beli majalah ni....tapi nampak cam best jer

Cik Muda said...

nak usya juga la magazine nih..

mungkin derang tak edit kot gambar tu...

AnneRaini said...

org kate majalah ni ntah pape. terus tak minat nk baca...hehe

azizah :) said...

jijah tak pernah beli lagi majalah ni.. nak try la cari..nak tgk tips mekap.. hahaha selalu memang beli mingguan wanita jer..

Tihara said...

as salam,

akak tak penah try beli majalah ni, bese beli MW je hehe..muga ayah yui sihat2 k..take care

SHAHZEE said...

camera canggih sgt tu hehe klau snap muka sy lg la sgala mcm mak nenek bleh nampak hehe
mjlh ni bg sy ok,tp tang fesyen mcm kelakar je hehe nk buat fashion show bleh la.nk g opis x sesuai

NoEn said...

xpernah beli mag ni

wahida said...

ya Allah yui...aku harap bukan bad news sgt la pasal mata abah ko...

belum apa2 aku dah tumpang sedih dah ni...huhu...

Aishah Jahirah said...

terlampau close up kot sampai nampak bintik2 semua tu...

Puan Ira said...

xsuka mekap tebal2

Anne Nurain said...

majalah baru eh?? baru tauu.. hihi..
fesyen dekat cover pun macam dah over sangat.. too kalerpul.. hihihi..

nur anis said...

x pernah lagi beli majalah ni..

ehh...kenapa abah yui?

eima said...

dah lama tak beli majalah ..rasa dah lebih sepuluh tahun ..... h

Nyue said...

nyue mmg failed bab make up..huhuhu

IntaNBerliaN said...

xpnh beli lg mjlh ni tp pnh baca.. :-)

CekbOlat-bOlat said...

haha . macm bestt je mjlah ni

Bulan Syurga Firdausi said...

ehhhh ade link blog die la heee

Yousof said...

Suka tengok model² comel berhijab macam ni..


Model tu tengok sendiri hasil gambar dia mesti ada rasa segan kan.

MéuzAngelo™ XXIII said...

dah macam jenis fesyen hijab skrg.. tapi kene igt tujuan asal pakai hijab ni ape.. niat jgn lari :) [jom join segmen gulai tempoyak ikan patin. senang giler!]

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak xpernah lg beli n baca mjlh ni..nampak mcm best

ayut said...

pernah beli skali je sbb ada maria elena..huhuhu..len xpnh :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

komen yui jangan tak komen :)

shidaR said...

nk follow fesyen bhijab ke yui hehee :D

Che Rosliza Che mat said...

sis tak pernah beli majalah nie....betul ke tue rasa nak tengok jugak hihihi