tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, October 31, 2012

WW 67 - Aiskrim goreng lagi





# Request dari adik lelaki aku yang bercuti dari N9
Maka ku tunaikan hajatnya
Nak resepi? { entry }
siap ada gambar lagi ya




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

33 dak comei sayang YUI:

Mrs Velentine said...

MV tak pernah makan aiskrim goreng

PinkUmmi said...

sedapkan yui aiskrim goreng

mama aryan said...

sedap tu..akak penah buat sekali je

Tihara said...

as salam

mmg paling sempoi dan senang..agak2 kalo kita celup tepung lagi best tak eks..rasa nak try celup tepung lak nanti :)

Myra Jay said...

Dah lama tak buat :)

Eza Boom Boom :) said...

Eza tak berkesempatan nak buat lagi..Hihikk.

AnneRaini said...

aritu igt nak buat kat kampung tp last2 lupa.

Nyue said...

Xpernah kesampaian ag keinginan nk mkn aiskrim goreng ni...serius teringin..

-meeSUPERGIRL- said...

sengal gigi .. tp sedap! hehe

syiela said...

nyum nyum sedapnya dear

Anum said...

sedapnya nak gak

are_lin@yu said...

ayu pnh wat skli mmg sedap..hehe

nanakimie said...

tetiba teringt askrim grg nana dlm peti,xtegoreng2 lagi:)

MarliaMarble said...

sedapnya..! buat sendiri ke..?

Mrs Lurve said...

bestnya....akak dh try wat...tp xsabar, lembik jadinya huhuhuh

najihahfara said...

sedapnye..nk try x sempat2 lagi

Hazmin Hamudin said...

Budak sendiri ke tu yui... Macam menyelerakan je.. Hehe

eima said...

bagus nye kakak ni .... syg adek ....

Syue Mustafa said...

Next time boleh try buat...

Eca Dwinky Asha said...

lama xmakan ne yui.hehehe

Eca Dwinky Asha said...

lama xmakan ne yui

::CIK LYNN:: said...

sedapnya...xsgka senang je nk buat ni :)

azizah :) said...

terbaiklah yui! nak buat tunggu beli peti ais dulu ni..hehe

anitadiana said...

sedapnya yui..lama tak buat..anak-anak mesti suka...

ayut said...

adehhh..Yui dh berpuluh kali buat,ayut gak tak tergerak2 lg tgn yer...haishhh.nk bt jugakkkk..bila ni...hahaha

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Yui..k.atie pon dah lalam xbuat eskreem goreng nih!Sedapnyaaaa

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah yui but lg erk...sedap ni hehe

Nisa Greennnpanda said...

cam dorayaki lak rupe die, hehe...

shidaR said...

yui..yui bt selalu cepat cair x aiskrim dlm dia..keade teknik lain? shida bt cepat cair la huhuhu..

nadia said...

comeyyynya aiskrim goreng nuyuiii. macam kuih doroyaki yang doraemon suka makan pon ye!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak dah cuba lepas tengok blog yui. sedap :)

Che Rosliza Che mat said...

bila sis nak buat aiskrim goreng nie..

aTy _faRed~ said...

akak tak suker makanan nih..huhu..tapi bercite2 nanti biler qaleef dah besar dan boleh makan bende2 nih..akak nak buat tuk die..mesti die suker kan...:)