tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, October 25, 2012

Salam Aidiladha dari Yui sekeluarga

Di kesempatan ini, daku Nurul Farehah atau lebih dikenali Yui mewakili keluarga ingin mengucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidiladha  yang jatuhnya pada hari Jumaat 26/10/2012 kepada yang mengenali kami, saudara mara, kawan-kawan realiti dan juga alam maya.




Moga kita sama-sama hayati apa sebenarnya pengertian ibadah korban. Apakah pula pengorbanan anda kali ini? Berhati-hati bagi yang balik kampung ya.


# Dan 26/10/2012 genap usia 19 tahun satu-satunya adik perempuan aku, Nurul Farzana. Selamat hari lahir adikku. Hari Sabtu kita sambut sama-sama bersama seluruh keluarga.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

31 dak comei sayang YUI:

Anum said...

Selamat Hari Raya Korban

J.Syazwana said...

salam aidiladha yui :)

nur anis said...

salam aidiladha yui..:)

Myra Jay said...

Salam AidilAdha juga buat Yui sekeluarga dan selamat berpuasa pada semua yang berpuasa sunat hari ni ;D

Cik Muda said...

Selamat hari raya Aidiladha.....

Mrs Velentine said...

salam aidiladha

Che Rosliza Che mat said...

Selamat Hari Raya Korban

PinkUmmi said...

Selamat Hari Raya Korban Yui

Yousof said...

Salam Aidiladha Yui.. ;)

Paling kurang kita dapat faham erti korban tu dan praktikkan dalam kehidupan..

Seronok kalau dapat sambut sama² dengan keluarga kan, makan pun sedap².. Jangan sampai terbazir ok. Selamat hari lahir Nurul Farzana aka Yui Junior.

wahida said...

salam aidiladha utk yui dan family...

selamat hari lahir buat adik yui...

nik ros said...

Selamat Hari raya Aidiladha :)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

salam aidiladha yuiyui.. kem salam family

SHAHZEE said...

salam aidiladha yui...

happy birthday untuk adik:)

Kesuma Angsana said...

selamat hari raya aidiladha juga ye

azizah :) said...

Selamat Hari Raya Haji yi dan family...

ingatlah jijah di perantauan ni yer.. inilah pengorbanan jijah...huhuhu

nanakimie said...

salam aidiladha n epy besday utk adik yui:)

Pondok Usang said...

Salam Aidiladha.. =)

-meeSUPERGIRL- said...

salam aidil adha :)

Ayuni Khalib said...

Selamat Hari Raya Aidiladha, Maaf Zahir Batin. Semoga anda semua dirahmatiNya. Insya Allah.

Pondok Usang said...

salam Aidiladha.. =)

Eca Dwinky Asha said...

slmt hari raya YUi & Happy bday to ur sist :D

adyna said...

Salam Aidiladha yui

Nisa Greennnpanda said...

Eid Mubarak dear...

::CIK LYNN:: said...

salam aidiladha :)

najihahfara said...

selamat hari raya haji kak..

ayut said...

salam aidiladha Yui wlupun dh lepas.same2 kita hayati disebalik pengertian korban sebenar :) happy belated birthday lepas tu utk adik Yui! :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

salam aidiladha utk yui dan family...banyak korban x yui?

Tihara said...

as salam

salam aidil adha..aci tak, terlewat cket :)

shidaR said...

salam aidiladha yui :)
sempat lg kan wish heheee :D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

dah lewat nak ucap salam aidiladha kat yui :)

Che Rosliza Che mat said...

Salam Aidil Adha..