tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, October 23, 2012

Telur dadar versi yui malas!

Tajuk entry memang taknak kalah okay. Haha! Ini lah lunch aku beberapa hari lalu. Cara yang sangat mudah dan menggunakan bahan yang sediaada itu yang buat aku lebih semangat nak siapkan.




Bahan-bahan yang digunakan

2 biji telur
sedikit garam
sekeping daging burger dipotong dadu
sedikit mayonis
seulas bawang
sedikit lada 


Ini kalau suruh budak tadika pon memang senang bebenor. Lebih-lebih lagi untuk orang malas macam aku ni. Ko tengok sos cili atas telur tu. Esklusif okay "N" for Nurul. Kui kui kui.


# Khamis adik lelaki balik dari N9. Dia dah siap request suruh aku sediakan aiskrim goreng { resepi }. Ok! Berehhhh. Demi keluarga sendiri.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

35 dak comei sayang YUI:

AnneRaini said...

org tgh puasa tgk telur dadar pun dah rasa sedap..mencik!

Nur farahiza said...

ade pun resepi aiscream goreng , yes , mmg tercari cari , thanks ya

Mrs Lurve said...

wpun versi yui malas huhuhuhu tetap nampak menyelerakan

MarliaMarble said...

Mak ai,menyelerakan betul telur dadar versi malas ni..! Nak order 1 boleh..? (tetiba mood malas datang jugak.. >_<)

are_lin@yu said...

rjin bnar yui..hihi..sedap!antar sini sikit..hihi

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

sdapnya, nak bt gak la nati.. baru perasan ada huruf N kat telur tu

Hazmin Hamudin said...

Malas-malas pun tetap nampak menyelerakan jugak ni. Kena pulak dengan nasi yang panas-panas.

Tihara said...

as salam

ho dah jadi beger special ni..tibe2 teringat nak buat eskrem goreng gak :)

adyna said...

kalau lapor..telur malas ke telur rajin..balun je yui hehehe

shera haifa said...

bila nan lapar tengok telur g2 pun sedapp.. huwaaaa

Kesuma Angsana said...

yg penting sedap kan

PinkUmmi said...

nih bukan versi mls...versi rajin nih

Anum said...

nyum2

Nida Husna said...

versi malas pun nampak sedap kemain. kalau tak malas mesti lagi menarik kan :)

ayut said...

mmg tajuk tak nak kalah..hahaha...

mama aryan said...

sedap juga nampaknya..boleh akak try nanti

eMMe said...

ni bukan versi malas ni yui...
banyak gak bahan digunakan..rajin nyew yui... sedap ni...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ttp nampak sedap la yui haha

baby lydia said...

de daging tu yg mambless tue..yamii

Eca Dwinky Asha said...

overrajin ne yuiii.siap ada daging sgla.hehehe

Mrs Velentine said...

kalau MV tambah sosej hehehe

KY said...

campur dengan daging burger? nanti akk blh cuba

eima said...

sygnye kat adek die ....

shidaR said...

malas2 pun rasa dia mst ummmphhh kan heheee :)

Myra Jay said...

Telur dadar malas pun ada macam2, kalau akak malas goreng cenggitu je ;D

aTy _faRed~ said...

same versi nyer ngan laki akak nyer dik....;p macam tu lah yang die suker masak..:)

Che Rosliza Che mat said...

walaupun telur tue simple tapi sedap...

fieda said...

malas2 pun sedap..

Rapunzeel Cikilolo said...

ada daging burger memang terbaik

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak nak jugak eskrem goreng! :)

Deq's Qienz said...

Pandaynya yui masak..nak sikit..hihii

QasehnyaRania said...

Malas2 pon bergaya juga telur dadar tu..

Aiskwrim grg.ciksu dh vuat hari tu
amek kat mj...hihi

Aishah Jahirah said...

xde la malas sangat tu...hehee macam2 gak letak...:)

Ayuni Khalib said...

Tak pernah try masukkan burger dlm telur.

::CIK LYNN:: said...

malas2 pn ada daging brger :p