tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, October 23, 2012

KFC Zinger Double Down

Dah lama hati ini meronta-ronta nak mencuba. Orang lain dah lama merasa aku aje baru terkial-kial nak beli. Maka, Sabtu lepas aku belanja family aku makan KFC. Nyum nyum sodaaappp!




Bila dah makan, ok sangatlah kenyang ya dik non. Kalau ko kata sebiji ni tak cukup, aku tak tahulah nak kategorikan camne lagi. Kui kui kui.





Tengok nampak biasa aje kan tapi aku bab cheese ni aku memang no 1! So, tak kisahlah ko letak cheese camne janji aku suka. Tak hairanlah kenapa aku gemuk okay. Hahaha.


# Hari Khamis ni lengkaplah 6 beranak berkumpul. InsyaALLAH Sabtu sambut birthday bersama. Dah siap order Indulgence Cake, moist choc cake dan pavlova. Nyummmmyy!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

33 dak comei sayang YUI:

Anum said...

kenyang smp esok

eima said...

wahhh klu bab KFC ni mmg laju je ko kan

ayut said...

wah meriah...byk kek nnt ari sabtu...nk g umah Yui la...hihihi ;) lom rasa lg..piza pon tak kesampaian lg..sedih ok... T_T

permatabiru said...

wahh..sedapnya kek2 tue..

izyantyPersonalTaste said...

kalau kfc of coz sedap kan..lum cuba lagi :)

nur anis said...

wahh..teringin nak try.

are_lin@yu said...

ayu pn dh rsa..sedapkan yui..hihi

Kesuma Angsana said...

x pernah try lagi hehehe

CekbOlat-bOlat said...

besaq eh ? wahh . cheseeeeee

new hope said...
This comment has been removed by a blog administrator.
sayA tonaH said...

sedap ker

aku tk try makan agi benda alah ni

cam jiwa meronta ronta nk try je huahua

PinkUmmi said...

sedapkan yui burger nih

syiela said...

tak pernah try lagi... tak leh jadi ni

Cik Muda said...

nak ckit pavlova.............

Tihara said...

as salam,

weyh akak tk dan agi nak try beger baru ni..ada cheese, lagilah ske nyer :)

Nur farahiza said...

baru nak try , tapi macam sedap jew sebab ade cheese

AnneRaini said...

akak pon dah try..baru nak update dlm blog..hehe

Hazmin Hamudin said...

Tapi tang berminyak yang tak tahan tu... Hehe...

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

ramai yang kata sedap kan, nak cube la nanti tp tgu awal bulan hikhik

shera haifa said...

sedapp.. ayam semata2.. teringin nk lg

mama aryan said...

sedap..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nk kena try gak ni...xblh jd tgk ramai blogger dok post psl ni hahaha

Eca Dwinky Asha said...

memang sedap ne yui.hehehe

Eca Dwinky Asha said...

memang sedap ne yui.hehehe

shidaR said...

wow..sedapnyer..haihhh!!

Myra Jay said...

Akak dah 2x makan, sedap kan ZDD ni :D

Rasa macam nak makan lagi :D

aTy _faRed~ said...

merase ar gak dari akak ni..tak sempat nak jejak kaki ke kfc tu lagi..sob sob...

Che Rosliza Che mat said...

sis belum rasa lagi...nak rasalah nanti KFC kat Giant Telok Intan...sambil on the way balik kampung kikiki

fieda said...

tak tau nk kata ape sbb kak fieda dh 3 kali mkn beger ni...hahaha..mmg terbaik la..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kalau bagi 3 ketul burger ni yui makan jugak kot sebab ada cheese :)

QasehnyaRania said...

Mak aii order kaw2 nya..
Mau tak mmvina lemak yio..hihi
ciksu gurau yer

selamat mnybut hari ulangtahun..,)

azizah :) said...

peh yuiii sedapp woo makan2...makan sampai lebam! hehehe

::CIK LYNN:: said...

xsmpat nk try lg...