tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, October 20, 2012

Penat dah main!

Bila penat mulalah nak cari jalan lain. Tambah-tambah bila penat bermain. So, macam inilah jadinya. Aku suka usik tapi bila dia dah letih, buatlah muka manja dan menggodanya! Tergoda aiiii.




Itulah kerja Shinchan. Kalau time aku tidur, taknak dok tepi aku tapi bila aku dah bangun, dia dah berada hujung kaki. Adakah aku bertindak ganas terhadapnya saat terlelap? Kui kui kui. Takde maknanya!


# Menyiapkan order craft yang dok ada sebelum hujung bulan!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

Rapunzeel Cikilolo said...

comel la tu...

adyna said...

amboi sinchan dah penat main andai landing port baik ek..:)

Nyue said...

ahahahahah...sweet je duk cm tuu..ehehe

Ayuni Khalib said...

Comelnya meow-meow!

C'Jai said...

Shinchaaaaaaaaan....aum caaaaak...!

Tihara said...

as salam,

alaa tomey bomey nyer...ni kalo dekat sure pinjam kucim yui,boleh ker? :)

Eca Dwinky Asha said...

mak aiii,shincan..mgoda betuiiii

Eza Boom Boom :) said...

comel sgt shinchan nii.. geramm. :D

azizah :) said...

hehehe comeynya... ngada kan kan..

najihahfara said...

alalalal comelnye die..

Aishah Jahirah said...

waktu tido tak sama jawab shinchan....heheh

::CIK LYNN:: said...

comel!

Busyra Bt Takiyudin said...

comelnyaaa... :D

KY said...

tak apa nanti dapat upahtu...ehehhe

sayA tonaH said...

kesian kat die

siyes aku pun suka kat si comel ni

yeah

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sinchan nk manja2 dgn tuan dia la tu...~meooowww~ hehehe

Noraim said...

posing cantik punya tu. hihi.

ayut said...

alololorrr....shinchan yg comelll!hahaha..dh tido.mne sedar ye dok?nasib bdn la shinchan klu tertindas..hihi :p

nur anis said...

tapi kan, kucing memang suka duduk kat hujung kaki kita kot...kucing-kucing saya pun macam tu..:)

Che Rosliza Che mat said...

comelnya....geram nak usap2 bulu kucing tue...

Hazmin Hamudin said...

Comel betul Shinchan tu ye... Geram pulak tengok die...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak pun tergoda tengok shinchan posing. hehe

Myra Jay said...

Hheee, mana tau kot Yui sebab masa tu tengah syiok tidoq tak sedaq :D