tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, October 18, 2012

Order Mini Popia Ikan Bilis dibuka ^__^

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Entry pagi ini dimulakan dengan nak bagitahu, order untuk mini popia ikan bilis telah dibuka sempena Hari Raya Aidiladha. Walau raya haji tapi makan-makan kompem ada jugakan? Huhuhuh.




Jadi, masih menggunakan cara yang sama seperti sebelum ini [ entry ] . PM aku jika berkenan nak beli okay. Sebab minggu ni aku dan mak nak siapkan 3 tempahan, jadi bolehlah sekaligus buat jika ada yang lain nak ya.


Last order : 19/10/2012
Last payment diterima : 20/10/2012 sebelum jam 6.00 petang


# Untuk lebih lanjut, kalian boleh rujuk entry ini ya. Semua dah tercatat disitu dari segi harga, pengeposan/cod dan sebagainya.


- ENTRY MELEKAT, ENTRY BARU SCROLL BAWAH -




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

39 dak comei sayang YUI:

Anum said...

nyum2

IntaNBerliaN said...

mesti ramai org nak tempah.. :-)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

yezza... bisnes kembali rancak... moon pon ada yg tempah kuih utk raya haji gak

are_lin@yu said...

mcm2 bisnes yui wat..hihi..moga mrah rezeki dear ;-)

p/s:brg tu mrh ja yui postage ja mhal..huhu..klu ayu nk pos rm15 skli pos ;-)

syafiqakarim said...

kehkeh.
da buka tempahan da yuuuu

ayut said...

mini popia kembali lah...hahaha :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

a'a dekat raya haji ni mesti ramai yg nak tempah tu kan.....

syiela said...

nak raya mesti bisness kembali rancak :)

SyUhAdA said...

tringin jgk nak beli..

Cik Muda said...

ye yui....huhu~

KY said...

rasa cam nak raya pulakkan haaaaa

adyna said...

mesti sedap nie..sebab raya haji pun ada org order lagi :)

wahida said...

sedapnya..nak tempah, tapi kuih raya hari tu pun tak habis lagi...huhu...

Myra Jay said...

Tak rugi siapa yang beli dari Yui sebab sedap tau :)
hehee tolong promote.. :)

Eca Dwinky Asha said...

raya xlama lagi :)

shidaR said...

shida nak yui..shida PM nnt k nk mkn lam keta smbil balik KL..raya haji shida balik KL hehee..

Nisa Greennnpanda said...

aiseh.. bile aa sy nk mrase mini popia yui nie..

Aishah Jahirah said...

raya aji pun ramai yg beraya gak...

Tihara said...

special ni :)

azizah :) said...

best2..pasti sambutan yg hangat ni...

NoEn said...

sedapnya

ieda said...

wah sedap utk raya aji nie ;))

Sufik said...

buat daku rase lapar plak..huhu

cik mun said...

sedapnye..nyumnyum

-meeSUPERGIRL- said...

neh kalau buat raya tak kan hidang pon dekat tetamu . hahaha

TiranaAduka said...

ehem2

shar90 said...

sedapnyee... hee

Azhafizah Md Nor said...

bilelah nak merasa popiah yui ni asik budget abes je shopping ni..insyaAllah ade rezeki nanti nak merasa.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui..tingin gak nk merasa popian yui ni.nanti k.atie tanya kat adik..leh tak tlg ambilkn kat kat area situ.

Yousof said...

Makanan yang comel, enak dikunyah.. ;D


Biasa tolong akak je. Kekadang buat yang gulung, kekadang buat yang pintal.

psst: kalau teringin nak buat label sticker boleh jenguk blog picisan saya yang satu lagi ni. http://pelekatku.blogspot.com Terima kasih. ;)

aimaniman said...

salam knal dofollow sini..

nampak cam sdap tp susah arr nak order online ni.. akak jenis suka tunjuk2 dapat trus makan... x sabarrrrr

syakirah izwanie said...

Haiiiiii Kak Yui. Lama tk datang sini. Exam dah habis. Fuuuuhhh.

Waahh,dia jual popiah ikan bilis pulak :)

Irna ahmad said...

nyumy :)

SHAHZEE said...

wah ada bisnes ye

khaifaiz said...

nmpk sedap... feberet

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak nak order raya tahun depan tau yui :)

QasehnyaRania said...

Dapnya...

dEdEQ dE wIshEs said...

BESHHNYE .. YUI .. KALO NAK FREE BOLEH X ? HIKHIK .. X X GURAU JE .. NGEE~

tingin nak mengoder la .. otw .. >,<

Che Rosliza Che mat said...

order....jangan tak order ya...raya haji dah dekat...