tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, October 23, 2012

Honey Roasted Cashew Nuts Mixed Macadamias { Tong Garden }

Selain dari dok makan benda merapu, aku suka gak makan kacang ini! Superrrr nyuuummmmy! Berbaloi sangat dengan harganya. Nak masuk mulut pon gigit sikit-sikit okay itu tipu! 




Kalau beli jenis macam ini, paket besar itu sudah pasti! Sorang-sorang dah memadai. Kedekut nak bagi orang lain. Ahakz! Oh ya, korang plak suka kunyap-kunyap apa? Ke selera macam aku juga ni. Hihihi.


# Aku baru perasan 3 entry aku harini semua pasal makan. Eh, korang sukakan? Makin gemoklah kau yui! Esok pon WW makanan. Kompem!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

30 dak comei sayang YUI:

AnneRaini said...

akak suka gajus gak...lagi2 yg honey..tak cukup sebungkus tp sbb mahal cukup jugaklah..haha

shidaR said...

kunyah2 eh..biasa shida lbh suka gula2 kot..tah shida jns xkisah semua bedall hahaaa :P

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xpenah try g yg ni...sedap yer..pasni blh la akak try hehe

Anum said...

nyum2

Myra Jay said...

En asben baru beli kacang ni semalam, tapi tak penah makan.. :)

Nur farahiza said...

suke kerpok roler coster too , betol erk nama dye , yang ring2 too , hahaha

ayut said...

suke jugak tong garden tp yg hijau tu..budget kaya benor bli yg hijau..hahaha..kan mhal cikit kan :D

PinkUmmi said...

akak tak makan pun kacang nih

adyna said...

yui tayang kacang ni lak..akak mmg suka :)

aTy _faRed~ said...

akak dulu suker makan kekacang gak..tapi lepas kekacang tu menjadi punce nak jeraeat bagai..terus akak pantang..huhu..

Che Rosliza Che mat said...

sis gan hubby selalu jugak beli...memang sedap...

eima said...

tak penah mkn pun lg...sedap sgt ke wei

nur anis said...

kacang tu memang sedap..tapi jarang beli..sebab agak mahal kan..hehe...lagi satu, suka makan kuaci yang dah siap kupas kulit tu..brand sama tak silap..:)

StuntWomanWho :) said...

Tak pernah makan lahh :D

Eca Dwinky Asha said...

selalu beli yg paket kecil..student la katakan :P

Tihara said...

as salam

akak kalo beli yang ini, mesti ambik siap2 macadamia tu..hihi :)

teratak hati said...

Klu masuk kedai petronas ke shell ke mesti beli ni..tp yg jenis ni mcm blm penah mkn lg la..

Rara Nasiha said...

suka kunyah kacang ni jugak. tapi yg salted. :)

Eza Boom Boom :) said...

sedap kacang ni.. p, ye la.. agak mahal sikit.. Hehehe.. :P

Noraim said...

sy suka makan corn flakes! hihi.

najihahfara said...

sy mmg x suka kacang gajus ni huhu..
rasa pelik

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cashewnut memang best! akak pun suka :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

kacang ni packing jer tp kacangnya...emmmmm separuh pon xder kot!Tp mmg sedap..hihi

Deq's Qienz said...

Nyumm..nyumm kunyah smbil layan tibi..terbaekk

QasehnyaRania said...

Bab mnkn ciksu suka..
Sedap kan.
Suka kunyah kuih siput skrg..

Aishah Jahirah said...

kalau beli sendiri x la,kalau org mengunyap akak join...hehee

J.Syazwana said...

sedappppppppppp.
suke gak. ihihihi

azizah :) said...

jijah suka kuaci yang dah siap buang kulit tu..sekali ngap je habis...hehe

Nisa Greennnpanda said...

suke gak mkn kacang nie, hehe..

::CIK LYNN:: said...

ska kacang parang masin :)