tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, January 07, 2014

Berat terkini bersama diet atkins

 Aplikasi monitor your weight


Tengok kronologi aku dengan diet atkins


2/12/2013 - 15/12/2013
Fasa Induction ( 2 minggu )


16/12/2013 - 23/12/2013
Masih teruskan tapi tak ikut 100%


24/12/2013 - 2/1/2014
Makan merepek
( nasi ada makan 3 kali, kek, coklat hingga tarikh ini )


3/1/2014 - kini
Reinduction semula


Serious if anda induction betul-betul akan turun berat
Jika ada cuba-cuba nak amalkan pemakanan secara mendadak
berat akan hampir naik kepada berat asal


Itu pengalaman aku


Berat turun takde kisah mana
Yang penting inchloss ada itu menggembirakan
=___=


Daku memang seorang yang jenis
sukar turunkan berat badan
Berat sebelum puasa 64 kg





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

Rizziela said...

susah betul nak jaga pemakanan...semua nak makan

Nurzakiah Hanum said...

wow :)

Myra Jay said...

Sebab tu akak kekadang gagal... sebab susah nak kontrol nafus makan sendiri..hehee :)

Tp okla Yui, sebelum puasa berat 60++ now 50++ kira okla..

Yg penting turun :D

ct kektus said...

kemon yui. yui boleh. hihiii

ada orang berat 60kg, tp body shape cantik. curvy gituu. tak de lemak2 sangat, muscle je semuanya

Chot said...

Usaha lagi. Hehe.

Mama Idlan Irsyad said...

yui guna app aper ek? haha.. kawan aku tgh amalkan etkin diet jugak ni... tp baru start...

Nur A.Z said...

induction die 2 minggu kan..susah nak disiplin makan ni..kena strict..hebatlah yui..

Eza Boom Boom said...

dah kurus dahhh.. wahh.. Tahniah :D

wawa syaida said...

bagus yui!

eima said...

utk diet atkins takd e ke utk naik besart .. huhu

Cik Puan Rara said...

wow.best best! good luck yui!

Cik Siti Hajar said...

bestnya boleh diet atkins! kita suka buah.. jadi susah sikit nak displin diri.. chaiyok2!

Qira said...

untungla kakyui. ada weightloss dan semangat. saya pernah try, hari pertama okay je. hari kedua, nak berdiri pun tak larat. menggeletar sangat-sangat. air mmg ikut aturan dah. wajib atleast 3litre sehari. hari ketiga dah ke laut. haha

siti alfakhishah aman said...

kite turun 5kg jek.. ni pon re-induction balik.. :) cmtu jelah kan kalau dah over..

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

najihah sahami said...

rajin dan tabah giler berdiet atkins ni bagai eh. good luck!!

AnneRaini said...

wah dah turun bawah 60...penat ar nak kejar gini..huhu

Deqla Manjew said...

ok la tu.. kalo akak plak ssh nak naikkan berat badan. haha

nana kimie said...

wah,tahniah2!heeeee

Mimi Azirah said...

chaiyok yui

Hazmin Hamudin said...

Pegh.. gigih geng2 atkin ni ye. Hehe. Malas fikir pasal berat ni. Yang penting badan menarik dan bmi ok dah laa

Azhafizah Md Nor said...

hopefully dapat capai target tu yui :)

azizah :) said...

oohh siap ada application macam ni yer.. hebat gak!

Che Rosliza Che Mat said...

akak berat 60 lebih...puas diet tak mau turun hihihi...

Nory Zoulkefle said...

lepas pantang nanti akak nak try ikut diet ni lar..hehe

- AZIE - said...

ramainya yg wat diet atkins ni...kwn2 akak pun ramai wat..
gud luck tuk yui!!

Nadia Johari said...

dari 60 ke 50..okla tu..hebat..

Cik Nur™ said...

wahh..yui..!
ade perubahan la.. :)