tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, January 24, 2014

Kemaskini BR1M segera

Bagi yang dapat bantuan, sebaiknya anda kemaskini terutama jika nak bantuan dimasukkan terus ke dalam akaun. Jadi tidak perlu lagi pergi ke tempat bantuan diterima.


Itu cerita yang aku dengar. Aku pun kurang pasti kesahihan tapi harap betullah bila dah update nombor akaun, just tunggu amaun masuk sahaja lagi.




Apabila kemaskini sila berhati-hati kerana hanya sekali sahaja kemaskini dibenarkan. Kalau nak edit lagi, kena terus pergi ke LHDN. Jadi, sila double check untuk elak masalah lain.


Aku harap bantuan aku baik hendaknya. Begitu juga kepada mereka yang layak. InshaaALLAH. Amiin.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

18 dak comei sayang YUI:

maszmadi said...

amin..

Cik Itah@RRP said...

salam. da lama da update hehe..

Nory Zoulkefle said...

akak dah kemas kini dah...tinggal nak tunggu duit je...
money...money...please come to mama..hehe

Deqla Manjew said...

akak dah kemaskini utk hubby awal2 lagi..time tu x dinyatakan pun hanya sekali dibenarkan.. skng nk masok dah xleh.. hmmm.. patotnya nyatakan awal2 lagi.. kalo x pegi LHDN tu pun xper.. boleh call jer dik. tp mgkn masa skng ni line bz. ;)

- said...

huhu betul tu yui....sekali je boleh update...

azizah :) said...

alamak.. lom kemas kini lagi..harap2 tahun ni dapat lagi BR1m ni..

Adek Pijat said...

tak faham sistemnya.. mcm mana nak tengok maklumat betul ke tak?

Azhafizah Md Nor said...

bulan dua nanti baru boleh check semula :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui..k.atie mmg xder la rezeki nk merasa duit BRIM ni.. :D

Aishah Jahirah said...

akak xkemaskini lg yui...wah sib bek baca ni...segera update...hee

Jie Susanos said...

emm..tak lama lg dh ni..

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Ardini Humaira said...

teringin nak apply tak tak terhendap2 lagi page br1m tu hhuhu

Norhasniza Khalid said...

mama dah kemas kini dah.. siapa dah.. hihi

ros_reeza said...

Belum kemaskini yg husband punye... Thanx untuj entry ni Yui.

ayut said...

Haaaa...tgk wntry ayut teus bkak laptop..dia xleh guna fon..kna bkak laptop..

Shida Radzuan said...

shida dah kemaskini yui hope sgt xde msalah len..

Cik Nur™ said...

dah kemas kini jugak.. :)