tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, January 23, 2014

ST 3 [2014] - Cara kerja daku

Suka kerja tersusun
Suka kerja yang teratur
Suka kerja yang kemas


Kerja main-main
Kerja suka hati
Kerja tiada perancangan


Itu daku kurang berminat






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

eMMe said...

Keje Bagus org suka, org sayang...
Org nilai keje kite.. mesti org suke kat kite, leh dpt apc...heeee~

Selamat Bekerja Yui!

Azhafizah Md Nor said...

kerja kerja bersystematik,konsisten,focus dan rajin barulah pekerja yang bermatlama,berdedikasi,disiplin dan terus maju..InshaAllah :)

Noor Izmaliza said...

bagus la klu cam tu dik ..ade potensi nk jadi yg lebih tinggi

adyna said...

Kerja buat betul2 kerja ikhlas mmg seronok bila tak seronok tu yg jadi bosan ;)

Nurullai Abdullah said...

Akak pula yui menci sesangat kat org yang tak patuh pada etika keje, rasa mcm nak lempang je!!! Hehe

izan mama mia said...

kerja yg bersistem...bagus...

Aishah Jahirah said...

kan...smooth je semua...tp kdg2 diluar jangkaan jugak..hihii..keje2 sampai sudah xabeh.

Tihara said...

bagus ada perancangan :)

Ibu Lala said...

Senang klw buat keje yg terancang ni. X pening pale.

Ibu Lala said...

Senang klw buat keje yg terancang ni. X pening pale.

are_lin@yu said...

yg teratur tu suka..baru lah tka serabut.hehe

Lynn Damya said...

Hoho, all the best ! and klw mase study dulu, satu kebolehan diri yg aku kagum tntg diri aku sendiri adalah...tahatp produktiviti yg tggi dikala2 last minute buat kerja, hahaha to itu mmg lah xbagus ..haha

ayut said...

Nmpk yui mng jenis yg teratur....hihihi

Cik Nur™ said...

kerja tersusan n teratus senang nak urus.. :)

Deqla Manjew said...

kalo keje teratur hati pun senang kan..

aizamia3 said...

bila semuanya teratur baru tak timbul rasa geram, sakit hati..

azizah :) said...

mesti yui seorang yg cermat

Norhasniza Khalid said...

bagus yui, inilah namanya beretika..

ros_reeza said...

Suka jugak kerja yang teratur, nanti kesannya amatlah positif.. Tapi kadang2 tu ada jugak buat tanpa perancangan... datang secara tiba tiba....

Shida Radzuan said...

sama yui.. :)