tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, January 20, 2014

Brooch felt untuk majlis istimewa

Bukan takde order nak siapkan tapi bila jemu menjahit, daku cuba buat benda lain pula. Maka inilah hasilnya. Sebab teringat benda macam ini dah popular selain guna button badge.




Boleh dijadikan brooch atau fridge magnet atau lain-lain. Ikut suka korang nak macam mana. Harga? Pastinya mampu milik dan berbaloi sebab 100% guna jari jemari terutama bab potong huruf. Bukan senang naaa.


Jika berminat nak order, boleh terus komen atau PM di FB page Nurul Yui Collection. Terima kasih.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

Tihara said...

cantik kaler dia yui :)

Eza Boom Boom said...

menarik ni.. saiz apa ni dear? :) hihi..

ikafantasi said...

kreatif la yui ni

ct kektus said...

comels. :D
gigih yui gunting satu persatu. hihii

diana said...

cantik nya yui..

petuapakar said...

Terbaek...ade bakat seni nih

klik sini untuk ke entri terbaru pakar

najihah sahami said...

yui!!! pasai pa kretippp bangat ni. huu. comey.

maszmadi said...

suittttt nyerr

adyna said...

Setuju kalu rajin semua benda jadi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Yui..mmg cantik..kalernya menarik sgt!

Azhafizah Md Nor said...

yang penting comel :)

izan mama mia said...

menarik..rajin yui buat

Nurfaezah Abdullah said...

colorful ^^

azizah :) said...

yui! kreatiflah

Cik Nur™ said...

cantik laaa....

msredcheesecake said...

Chumelz,,,,

ayut said...

Idea yg ni mmg best..senang dan mnarikk.nk lg sng tmpahje.hihihi..

Deqla Manjew said...

nmpk simple..tp cantik.. kombinasi kaler pun menarik je...

Lynn Damya said...

cute dan colorful, lady bird tu, rasa mcm nak gigit dia..hahaha

Shida Radzuan said...

ha,a comel jer :)