tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, January 02, 2014

Kenangan sepanjang tahun 2013

Blogger lain 1hb dah bercerita kisah 2013 mereka tapi aku juga ketinggalan keretapi. Memang perangai aku macam itu. Muahahaha!


Oklah, nak juga coretkan kisah atau kenangan tak kira manis atau kurang manis yang terjadi sepanjang 2013. Yang mana aku masih ingat sahaja.


1) Tukar motor Kriss kepada Yamaha LC
2) 5 kali berjumpa dengan dia untuk tahun 2013
3) Alhamdulillah untuk kegembiraan kami sekeluarga 
4) Berjaya menyelesaikan hajat untuk berGA setiap bulan untuk blog Corat Coret Nusha
5) 3 kali cashout Nuffnang 
6) Naik gaji untuk kerja rasmi
7) Murah rezeki dengan berbisnes partime di Nurul Yui Collection
8) Murah rezeki dengan bisnes sampingan iaitu NMG, D2R & jual emas 916 atau 22K


Rasanya cukup itu sahaja. Itu antara kenangan yang ada. Alhamdulillah manis-manis belaka. Moga tahun 2014 lebih manis dan lebih baik dari tahun sebelumnya.


Tahun 2014 adalah tahun untuk aku kena KUAT dalam hadapi semuanya. InshaaALLAH.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

♥♥ Nur ♥♥ said...

Masing2 ade pengalaman pahit dan manis kn??
Sume tu dah jd kenangan ^_^

Mar Mansor said...

alhamdulillah..murah rezeki yui..terus berusaha ya..

Nurzakiah Hanum said...

salam
singgah pagi
sory x sempat nak komen banyak bz day

^^eKaTiKaH^^ said...

alhamdulillah, rezeki akak. moga 2014 dimurahkan rezeki lagi :))

Cho Zila said...

tengok yui punya catatan malu sendiri sebab orang muda lebih berwawasan dari akakni ha... semoga tahun ini lebih berjaya hendaknyer..

azizah :) said...

Alhamdulillah banyak yg manis.. moga tahun 2014 bertambah lagi kemanisan dalam hidup yui

Sally Yatiey said...

Alhamdulillah..

Deqla Manjew said...

bgs la byk yg manis2 jer.. akk plak pahit di penghujung 2013.. permulaan 2014 perit utk dilalui.. in shaa Allah cuba utk bertabah..

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah rezeki yui..moga tahun 2014 ni dapat lebih banyak :)

Chot said...

Good move! haah..mcm busy je tu..tahun ni lg busy kot? Good luck

Cik Nur™ said...

Gaji naik yg best tu..harap tahun 2014 ni naik lagi.. heeee.. :)

Nadia Johari said...

Alhamdulillah..murah rezeki yui