tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, January 10, 2014

Rantai Tangan Emas 916 untuk dijual

Nak bagitahu harga emas slow-slow nak naik. Khabar berita yang belum pasti kerana ada bagitahu sebelum raya cina harga rendah selepas raya cina akan naik. Sejauh mana kebenaran? Tak pasti. Kita tunggu dan lihat.




Jom kita tengok gambar rantai tangan secara jelas. Aku dah buka satu-satu dan sendiri dah cuba pada tangan. Mampu cuba saja tak mampu nak beli banyak. Muahahaha!




Rantai tangan bebola itu aku punya, saja nak bandingkan ukuran. Senang nak refer if ada yang bertanya.




Yang padu tu cun! Berat 13.22 gram. Emas yang mudah & tak banyak fesyen.


Harga cash : RM 143/gram ( ikut harga semasa & boleh berubah )
Harga ansuran : RM 180/gram ( maksimum 4 kali bayar, deposit 30% )



Kalau ada yang berkenan, boleh bagitahu ok. Sementara stok masih ada =)





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah Jumaat dik..semua pun cantik-cantik...

MizzTina said...

mcm nakkkkk je..tp byr ansuran.. hehehe

Azhafizah Md Nor said...

wahh cecantik ni yui..kalau emas padu confirm berat dan semestinya lebih cost..hihi..

Cik Muda said...

nak...tp blm berkemampuan

Azhafizah Md Nor said...

Fiza dah promote Blog yui dalam kategori resepi.Thanks join :)

http://www.azhafizah.com/2014/01/pelbagai-resepi-yang-sedapmudah-dan.html

Tihara said...

memang teringin tp bajet bukan
utk mas lagi tapi seronok baca info
di blog yui ni :)

are_lin@yu said...

cantik2 jgk semuanya ya ;-)

Lin Azlina said...

alaa...blink blink jer mata ni....cun belaka

Cik Anita said...

memang macam berkenan..tp tak ada modal.. heee

Zara Nurhaidah said...

emas pon satu simpanan/saving.. ^^

AnneRaini said...

berkenannnyer tp pulus xdak..akak dah invest utk something big...hehe

Nory Zoulkefle said...

wahhh tokeyy emas rupanya Yui ni...hehe

nana kimie said...

semua suka! tapi mampu nyanyi je yui..kalau aku kaya.....hihi....

Deqla Manjew said...

byknye..cantik2 smua..tp akak ni tgn kecik ssh sikit.. so kureng gemor pakai gelang.. :p

QasehnyaRania said...

a’aa. mas murah skrg.
x beli kot.

dilaella Ella said...

semua cantik2.. :)

azizah :) said...

serius jijah suka sangat lah.. alaa bila nak beli ni..huhuhu

Cik Nur™ said...

suka tgk kat fb yui...cuci mata tgk mas2 ni.. :)

Nur nak tggu mas mahal..nak tolak gelang lama..hehehe

Shida Radzuan said...

heheee..bila lah boleh beli nih..nk kena simpan dlu duit yui..

ayut said...

Bestye la..nk lg je rasa..tp nnt xpkai tu yg mlas tu..tkut sangkut2x bt kje..