tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, January 10, 2014

Rantai Tangan Emas 916 Puteri (padu)



Emas pun ada nama tersendiri. Maksud daku lain pattern lain namanya. Macam gambar di atas itu namanya rantai tangan puteri. Pilihan ramai sebab padu. 


Kalau bintik tengah itu namanya putera. Ada juga padu pasir. Kalau nak lebih jelas korang boleh google image.


Emas padu jenis diatas lebih ramai orang suka pakai sebab tahan & sangat simple


Untuk emas padu di atas boleh beli secara cash atau ansuran juga. Boleh komen atau PM daku di FB { Nurul Yui }.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

ct kektus said...

seriusly, kite tak tau pon emas ada nama2 sendiri. ahaha

azizah :) said...

yuii!! jijah suka gelang emas padu ni.. tapi mahal kan bergram2 ni.

wan niahix said...

Boleh naik rege ni 5 taun lagi... hehehe... kot...

"keep smiling"
^_^

bahiyahaziz ; said...

ada nama2 rupanya

Nadia Johari said...

kalau emas tau pakai je..tak tau nama plak..hehe

Cik Nur™ said...

padu...kompen mahal..!
tapi cunnn...

Shida Radzuan said...

alahai bkenannya yui..

ayut said...

Simple2x tp padu tu.... tu best tu..