tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, January 13, 2014

Perhatian kepada para sponsor GA Disember 2013 Nurul Yui

GA dah selamat melabuhkan tirai. Para pemenang dah selamat diumumkan. Tempoh 4 hari yang diberikan sudah cukup lama untuk anda tampil tuntut hadiah.


BUAT SPONSOR DI MANA PEMENANG DAH TAMPILKAN DIRI
Boleh teruskan step seterusnya iaitu berikan topup pada pemenang. Selepas itu selesai urusan. Alhamdulillah.


BUAT SPONSOR DI MANA PEMENANG TAK TUNTUT TOPUP
1) Simpan hadiah berkenaan atau erti kata lain bukan rezeki pemenang
2) Pilih pemenang baru ( new entry )


Yang mana rasa sepatutnya? Kalau pilih pemenang baru, entry baru kena up + sama macam sebelum ini caranya.


Para sponsor, apa pendapat anda? Daku terima pendapat majoriti para sponsor.


Pendapat daku untuk memudahkan sponsor, boleh simpan topup itu dulu atau boleh buat hadiah untuk GA di blog masing-masing. Bukan apa, daku taknak menyusahkan lagi pihak sponsor. Kesian rasanya.


Buat pemenang di mana sponsor tidak update entry pemenang , maklumkan di sini juga sebab daku sudah emel, komen tapi belum dapat respon dari sponsor berkenaan.


* Bukan mudah nak menjalankan GA tau tanpa ada kerjasama yang baik. Hihi =)



TOLONG YA SEMUA SYARAT TERMASUK
PENGUMUMAN MENGENAI PEMENANG
BAHAWA SPONSOR YANG AKAN MAKLUMKAN
SUDAH DIBERITAHU





Sponsor mana pemenangnya tak tuntut, boleh bagitahu naaaa






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

anum dah selesai dengan pemenang
hahha

eima said...

AI DAH JLAN TUGASAN YUI DGN JAYANYE ... HEHE

eima said...

NEXT GA ai nk joint lagi sbg sponsor .. boleh ke ....

Deqla Manjew said...

akak x kisah dik.. kalo yui nak pilih pemenang lain, akak ok jer.. tp yui selaku penganjur yg cabut undian.. ok? nanti bgtau sape pemenangnya, then kami buat entri umum pemenang yg baru.. kalo yui x nak buat cabutan dah, ok stop smpai sini. sebnrnya akk ikut kata cik penganjur jer. :)

wahida said...

para pemenang aku dah claim semua ke top up dorang yui?

Tihara said...

alhamdulillah dah dapat hadiahnya sebab sponsornya baik hati..
buat lagi GA camni yui ;)

Ayu Zan said...

umum kat blog sponsor kan? tu yg dorg xbape perasan kot

Azhafizah Md Nor said...

kalau nak simpan untuk next entry yui pun boleh :)

Nur A.Z said...

alhamdulillah saya dah dapat topap aritu..terima kasih skali lgi untuk sponsor2..

diana said...

susah jugak buat GA atau contest ada sponser ni..

Cik Nur™ said...

gudluck semua..!

azizah :) said...

siapa yg menang kena alert gak kan.. sbb pemenang pulak di umum ke blog sponsor.. kdg2 tak perasan tu

Shida Radzuan said...

shida dah tuntut dah dah pun terima hhadiahnya :)

Iza Fiza said...

Pendapat saya kena alert jugak kat peserta yang menang kt blog diorang. Yelah. Kadang2 tak perasan kan. Its ok. Takde rezeki =)

Next time Yui buat GA kita nak jadik sponsor jugak. Heee =)

ayut said...

Jd ye cane tu gaya ye?