tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, January 22, 2014

Cincin idaman hati tahun 2014

Ewah-ewah cincin pun nak beridaman bagaikan. Tapi dah betul aku berkenan benor design macam ini. Tak kisahlah tak up to date ke apa, janji aku suka.




Dah tanya supplier tapi masih belum restock. Sementara harga tengah rendah inilah masanya nak tambah "aset" yang ada. Sesak nanti ada juga cara nak dapatkan duit dengan cara mudah.


Korang rasa idaman aku yang pertama ini tercapai ke tidak? Doakan ya sebab aku tengah usaha. 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

Zara Nurhaidah said...

Semoga tcapaii. Amiinn.. ^^

AnneRaini said...

akak pun nak cari cincin emas. gelang, rantai, anting2 emas sume dah ada tp cincin emas je xde lg. blm jumpe yg berkenan.

shaFazie said...

Inshaallah yui pasti tercapai ...mudah2an

shaFazie said...

Inshaallah yui pasti tercapai ...mudah2an

Sally Yatiey said...

Cantikkkkkkk! ;D
Moga tercapai :)

Nory Zoulkefle said...

wahhh cantikk cincinn tu..

Eza Boom Boom said...

cantiknyaaa! :)

JunAina said...

Akak hari tu dah tengok2 idaman akak, nak bentuk2 bunga pulak... Satu set rantai tangan dengan cincin (cincin tu potong lebihan rantai tangan). Nak beli boleh tapi dok timbang2 kiri kanan lagi...

Emas tak rugi pun kalau beli...

Chot said...

kalo yui kacang je kot..haha

Azhafizah Md Nor said...

macam idaman Fiza jugak ni..moga yui dapat nanti ye..aminn

Jie Susanos said...

hehe..harap dpt beli..

msredcheesecake said...

Semuga tercapai hajat....

adrianna syaz said...

Semaga dpt yg yui idaman kan ya..in shaa Allah.. :)

Cik Nur™ said...

cantiklah yui...molek buat cincin tunang.. :)

izan mama mia said...

manatau ada yg nak bg tanda..

Aishah Jahirah said...

insyaAllah...tercapai..amin

Kesuma Angsana said...

mmg cantik tu !

Mimi Azirah said...

memg cantikkk

are_lin@yu said...

cantik yui..ptt grab 1.hehe

Lynn Damya said...

Hey2 insyaAllah tercapai :D
xpe, jari cantik...pakai apaaa pun cantik...

ayut said...

Insya Allah tercapai..nnt dia mesti inform yui klu dh restok...

Deqla Manjew said...

cantik.. moga tercapai impian nk dptkan cincin tu yer yui.

azizah :) said...

in shaa Allah yui.. moga tercapai impian tu..

ros_reeza said...

Cantik Yui... moga tercapai ye :-)

Shida Radzuan said...

mst boleh dpt yui inshallah :)