tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, January 27, 2014

[JUAL] Mini ATM for kids



MINI ATM FOR KIDS 
Bila masukkan syiling,secara automatik tabung ini boleh mengira nilai syiling yang dimasukkan.
Contoh, anda masukkan sekeping syiling 50 sen dan sekeping 20 sen,
Tabung ini tahu nilai syiling dan menjumlahkan syiling itu sebanyak 70 sen.
Setiap kali menabung,tabung ini akan terus mengira dan 

menjumlahkan syiling yang anak anda masukkan sampai tabung penuh,
bila tabung penuh,hanya tekan butang TOTAL yang ada di tabung 
untuk mengetahui jumlah semua duit yang ada.


Terus boleh bank in atau tukar kepada duit kertas,jimat masa anda kan?
Untuk mengeluarkan duit anda perlu 

menggunakan kad kecik yang disediakan macam mesin atm sebenar dan 
perlu juga menekan password dan jumlah yang ingin dikeluarkan 
supaya mesin boleh mengira baki jumlah yang ada.


Selepas duit dikeluarkan, laci duit boleh dibuka 

selepas password yang dimasukkan itu betul dan 
lampu kecil di tabung menyala menandakan laci tidak dikunci,
jika tidak laci tabung memang tidak boleh ditarik. Menarik bukan??


Selain menjadi tabung untuk anak anda,tabung ini jugak 

umpama mesin 3 dalam 1 kerana boleh 
dijadikan jam didalam bilik dan jam loceng untuk bangun pagi.


Di lcd tabung ini siap memaparkan waktu dan hari,

jadi tidak perlu beli jam loceng lagi. 
Setiap urusan kita dengan tabung ini akan mengeluarkan bunyi,
simpan duit ada bunyi, salah pasword ada bunyi,masukkan kad ada bunyi.
Tekan nombor ada bunyi. Kanak-kanak memang suka pada bunyi.


Jika berminat boleh menghadiahkan pada anak tersayang.
Juga boleh sendiri pakai.
Jadikan hadiah istimewa dan bermanfaat.


Warna :
Blue 
Pink 



Specifications:
Battery: 3pcs battery”AA” (tidak disertakan)
LCD size: 4.6 x 1.5cm
Body Size: 14x 13 x 17cm
Size Bekas coin : Lebar 3 1/2 inci panjang 3 1/2 inci tinggi 1 1/2 inci
Weight: 468g

P/S : 99% tepat


Dicadangkan menyimpan syiling kerana mesin ini boleh membaca nilai
syiling sahaja,untuk wang kertas perlu tekan sendiri jumlah yang hendak
disimpan.



RM 55 SM RM 60 SS
Harga termasuk postage


Berminat?
Sila komen atau pm di FB atau sms 019-2331810



Sekarang mini atm seperti di atas
( bergantung kepada stok )
Fungsi masih sama
=___=





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

Zara Nurhaidah said...

Seriously. .comelll !!!!!

IbuNoey said...

wah..comelnya...sesuai ni dengan AniqFiras sebab dia sekarang pantang jer nampak duit syiling,mesti nak masuk dalam tabung..nnt akak try tanya en husben dulu kut dia nak sponsor beli nih..

IbuNoey said...

wah..comelnya...sesuai ni dengan AniqFiras sebab dia sekarang pantang jer nampak duit syiling,mesti nak masuk dalam tabung..nnt akak try tanya en husben dulu kut dia nak sponsor beli nih..

Rapunzel Cikilolo said...

cutenye!

Che Rosliza Che Mat said...

cantik...

AnneRaini said...

comelnyer tabung ni...boleh propose kat husbend ni.

Azhafizah Md Nor said...

menarik ni..amalan menabung dari kecik :)

Nurfaezah Abdullah said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i want it i want ittttt huhu tapi fae pokai masa ne nak beli satu huhu

ayut said...

Comel yer......!!! Siap ad bunyi semua.canggih la bdk skrg pon nnt dh pndi guna atm :p manala yui dpt brg2x comel ni...?

Cik Nur™ said...

bukan kata budak2..nur pun berminat.. :)

Tihara said...

menariknya mesin atm aka tabung ni

Deqla Manjew said...

wow... akak pun tertarik..comey sgt..!!

Nisa Greennnpanda said...

comellll gile yg hello kitty tue..... >_<

ct kektus said...

pesal comel sangat ni. ni untuk budak2 belikan cun sangat dah. :)

Cik Iman said...

comelnya~ geram lak si maknya yang terlebih ekekeke