tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, August 15, 2014

CPUV [18,19&20] 2014

Alhamdulillah masih ada lagi iklan yang sudi running di blog picisan ini. Tetap bersyukur sebab ini rezeki bersama Nuffnang sambil membebel dalam blog sendiri. Jana pendapatan sampingan namanya. Hihi.




Korang yang lain pun mesti dapat banyak CPUV kan? InshaaALLAH mungkin hujung bulan ini atau bulan depan nak cashout. Buat belanja raya haji pulak. Boleh gitu? Ekekekeke.


Iklan, sila menginap lama sikit.


Terima kasih kepada anda yang sudi klik iklan-iklan yang ada.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

Norhasniza Khalid said...

tahniah dear.. untungnya, rezeki tu

lynndamya said...

Salam, haa Alhamdulillah, blog sy pun dpt juga..betul tu, best dpt membebel tp dpt duit. haha..

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

shaFazie said...

bestnya yui
akak pon dapat gak sikit hihi

have a nice day dek

Diana Rashid said...

Hujung bulan ni kita cashout sama2 ye..heheh

Myra Jay said...

Tahniah Yui :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah Yui....

eMMe said...

masyuk Yui....

Kisah Si Dairy said...

tahniah yui..

eima said...

wahhh seklai running 5 tuh ....

Hazmin Hamudin said...

Bila nak ngeteh ni.. haha

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan singgah Jumaat dik Yui..tahniah dan Allahmdulillah dik..semoga sentiasa di murahkan rezeki..

ros_reeza said...

tahniah,,rezeki Yui

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah Yui

Shida Radzuan said...

tahniah yui! ade yg sama dgn shida cpuv yui :)