tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, August 05, 2014

Entry pertama selepas berhenti sementara

Rupanya baru 5 hari aku berhenti sementara berblog
Nampak tak, kejap sahajakan?
Biasalah, nak mulakan
Nak ambil aura positif kadang-kadang masa itu diperlukan


Sayu, sedih bila baca komen dari blogger
Terasa diri dihargai
Ececehhhh!
Saja ok


Bila satu persatu dugaan terjadi
Bila diri dilimpahi kesedihan
ALLAH sedang menguji
Nak tengok kita mampu hadapi atau tidak
Apa pun aku bersyukur
Dengan kehidupan sekarang ini


Banyak nak diceritakan dikongsikan
InshaALLAH satu persatu
Kena ambil mood juga =)






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam syawal ke-9 dik..maaf zahir batin..akak pn 3bln bru dapat online blog atas sebb tertentu...

Hazmin Hamudin said...

Hahaha. Ok. Kejap je dah kembali. Ok la tu. Kena semangat sikit.

Cik Itah@RRP said...

salam. sedih lagi ke yuii??
meh..hug sikit :P :P
welcome back!

eima said...

tak dan nk rindu dik oi ... hihihi cam ni la

mama amir said...

Welcome back...cerita slow2 yer...^_^

lynndamya said...

Salam, hai..selamat menulis semula..hehe :D

Diana Rashid said...

kita dua belum beraya lagi kan yui??heheh...selamat hari raya ye..maaf zahir batin kalau ada salah dan silap akak ni..:)

Myra Jay said...

Semua tu ada hikmahnya, yg penting sabar dan redha ye :D

Azhafizah Md Nor said...

be happy yui

- AZIE - said...

amek mood dulu...nti up balik hehehe

Che Rosliza Che Mat said...

akak pun dah lama tak update blog...

nana kimie said...

Napa ni yui..moga segala urusan yui dipermudahkan ye. Amin..

Mimi Azirah said...

welcome back yui