tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, August 08, 2014

Jari menjadi mangsa kesan diet Atkins

Macam poyo tapi itulah hakikatnya. Sebelum ini, cincin itu aku beli ikut saiz jari manis. Lama aku tak pakai & baru ni sarungkan ke jari manis, longgar! Siap boleh main tarik keluar dengan senang je.




Ku ingatkan muka & badan je, sekali jari pun sama. Oh ya, kaki aku pun terkena tempias. Selalu kasut sarung pakai saiz 7 ( Vincci ) sekarang dah kurang sikit. Erm, seronok tapi ada juga sedikit geram sebab benda aku sayang tak boleh guna pulak dah. Eleh ngadakan!


Oh ya, ku sekarang diet on off sahaja 70% follow. Apa ku ambil semua dalam kawalan. 


Tak menyesal cuba diet atkins. Korang pun boleh try juga kalau nak.


Kalau banyak ke laut, tak mustahil kembali ke asalkan? Mehmehmeh. Moga aku kuat!


Lepas raya, aku ingatkan dah tak muat/kembali pada asal tapi ternyata tidak. Ekekeke. Misi nak turunkan berat hanya dengan cara diet atkins sebab melantak tak ingat dunia time raya lepas. Huhu.


Boleh cari menu diet atkins cara aku { sini }




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Rosmiza Ali said...

Betul berkesan diet atkins ni kalau disiplin kan? Akak ni plak keding sgt.. Jenuh dah cuba mcm2 nk bg bdn naik, tp x menjadi.. Ada tips tak? Hehe..
Rosmiza Ali Official Blog™

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam Jumaat dik..macam menarik jer...InsyAllah nak cuba ni..

Ayu Zan said...

Wah. Impresive btl yui. Ayu je.. Mkn sempit da sjk prgnant. Hehe. Lps bsalin baru selesa sarung balik.

Myra Jay said...

Tambah kalau nak dekat nak kawen, lagi akan cepat penurunan..
Mcm akak dah kawen, lepas tu lemak dah semakin selesa bertapa, pergghhh mencabar giler nk bg turun

eima said...

ok la klu ko ikut cara yg sihat dik ... jgn jd cam dak opis aku ni ..muka pucat lesi kest diet atkins ni ... sabo je la..pastu ngadu sakit ... rasa nk tampar je ...meluat

Eza Boom Boom said...

Yui, selamat hari raya jugak.. Minta maaf kalau eza ada salah kat yui k..

Bestnya, mesti yui dah dapat berat ideal ni. Eza masih x selim lagi. Huahua. Nak guna diet atkins lak lepas ni...:)

LYAfrina said...

X diakui..sape y amalkan mmg bkesan.. cuma perlu konsisten.. tp lya x mampu kottt.. susah nk tinggal nasi.. hehe

Zayani Zulkiffli said...

Nice! Nanti nak cuba jugak lah. Boleh recommend kat orang lain jugak :)

http://nurulzayani.blogspot.com/

Tihara said...

diet tak makan nasi memang bagus
baru-baru ni akak turun 4 kilo dalam masa 10 hari..
sekarang naik balik heheh :)

Mimi Azirah said...

wah betul betul berkesan

ros_reeza said...

Ros baru study pasal diet atkins ni. nak cuba jugak.. dah join kelab kat fb :) hihi

Azhafizah Md Nor said...

seronoknya banyak dah loose dengan diet atkins