tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, September 11, 2014

Bantal katak penangan rindu awak 200%?



Tajuk entry bukan main lagi kan. Ekekeke. Sebab cerita rindu awak 200% dah habis, tak sangka duk terima order bantal felt craft design katak. Dulu aku buat keychain sahaja.


Ada yang nak order katak comel ini? Boleh contact di Nurul Yui Collection. Harga inshaaALLAH berbaloi dengan 100% handmade yang dihasilkan. Untung tak seberapa tapi sebab minat, ku gagahi juga.


Daku hanya partime dengan benda ini semua.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

eima said...

comey ....

Nurzakiah Hanum said...

tomei2

Mardiah Diana said...

Betul2 comel sangat dan macam katak Armel dalam Rindu Awak 200%...Kalau si Armel tengok...tentu dia nak ni dik Yui....hehe...

nur anis said...

comelnya katakkkk..

Diana Rashid said...

comel nya bantal tu..

shaFazie said...

alahai kuit miut semua gara2 penangan Rindu Awak 200%

Cik Itah@RRP said...

salam. alahaii..comel

anamizu said...

comel2 semua bantal felt kat blog craft Yui ! geram nengoknye ! hehehe

AnneRaini said...

kawan akak ada sorg gile katak macam cite tu..smpi kt kete pun ada katak..hehe

Tihara said...

comelnya yui bantal ni, kretif :)

lynndamya said...

Salam, haha xtgk lah drama tu, xtau pulak ade pillow katak dlm tu ye, haha all the best yui! Kemas dan cantik :D

Ayu Zan said...

comel!

Azhafizah Md Nor said...

comel..memang famous dah geng katak hijau ni

azizah :) said...

comelnya.. dah jadi fenomena si armel dah

Nadia Johari said...

alololo comelnyaa

Shida Radzuan said...

comel katak pkai seluar heheee :D

yui nnt PM nk review craft yui :)