tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, September 26, 2014

CPUV [2014] 26 - Sanofi Lactacyd

Banyak CPUV yang aku tak sempat update, tengok-tengok dah credited. Alhamdulillah rezeki masih ada bersama Nuffnang




Kali ini iklan yang menyinggah datangnya dari Sanofi Lactacyd. Tahu tak apa itu? Boleh refer { sini }. Sejenis produk khusus untuk penjagaan peribadi. Ada macam-macam jenis. Mengikut apa yang anda inginkan.


Terima kasih sudi bertandang ke blog picisan ini. 


Rezeki sambil membebel dalam blog. Alhamdulillah.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Myra Jay said...

Tahniah!

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan singgah pagi Jumaat dik Yui....tahniah dan Allahamdulillah dik Yui....

AnneRaini said...

akak pon byk gak masuk CPUV tp baru bape sen dah credit gak..hahaha.. Jenuh nak cukupkan utk cash out.

Liza Licha said...

congrats Yui ;) Rezeki tak putus

Liza Licha said...

congrats Yui ;) Rezeki tak putus

lynndamya said...

Salam, Alhamdulillah..tahniah yui.. :D eh nak tanya, yui amalkan diet atkins tu, ada perubahan tak ye? sbb kita nak sarankan somebody utk amalkan diet ni..hehe :)

Ann Ishak said...

tahniah :)

ctfand said...

Tahniah yui! Moga murah rezeki selalu... :)

Azhafizah Md Nor said...

Congrats yui :)