tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, September 18, 2014

ST 28 [2014] - Hadiah hari lahir untuk lelaki?

Ada cadangan atau idea untuk hadiah kepada lelaki?
Hadiah maybe yang lain dari biasa


Kalau perempuan memang senang
=__=




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Mila Hilas said...

awk tgk la ape benda yg sll dia duk sebut2 ke atau keinginan dia..

suggestion :
wallet, kasut, belt, baju kemeja, perfume (blh beli dgn sy, hahahaha)
tali leher (kalo pakai la) , sunglasses

Ezy Loy said...

mmg pening ckit nk bg adiah utk lelaki ni..
huhu..

Nurzakiah Hanum said...

jam, baju, minyak wangi, benda2 yang dia suka

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan singgah khamis dik Yui....wallet atau jam tangan......nak bagi kat siapa tu dik....hehe

Myra Jay said...

Sama la Yui, akak nak senaraikan pun pening sebab tu la brgn stended utk laki..

Mcm asben akak cuba kelainan bawak p bercuti selain dari potong kek dan juga hadiah.

azizah :) said...

follow.. sebab birthday husben pon xlama lagi xtau nak kasi hadiah apa..

beg,wallet,jam

Azhafizah Md Nor said...

jam,purse, tshirt,tie, gadget,perfume atau accesories yang dia suka

CT Humairah said...

something yang lebey sentimental.. cupcake buat sendiri..? chocs..? card..?