tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, September 25, 2014

Masalah blog sendiri yang "bergetar"

Aku dah perasan dari minggu lepas masalah blog aku ini. Kalau hala cursor ke arah side bar kanan akan jadi "bergetar". 


Aku memang ada letak coding kalau tekan perkataan berlink, perkataan itu akan sedikit besar. Tapi masalahnya yang belah lain ok, belah kanan itu sahaja jadi bergetar. Maka aku tak rasa itu masalah coding.


Melainkan owner yang aku tempah template blog ada setting something. Tapi benda ini baru jadi. Macam tak logik!


Nak perbetulkan aku sendiri tak pandai. Satgi hilang semua coding, blog rupa caca merba pula. Kadang rimas tengok blog sendiri.


Korang yang singgah ada alami tak? Kalau ada apa-apa masalah pada blog aku, silalah bagitahu. Aku berfikiran terbuka =)


Bila jadi macam ini, rasa nak tempah design baru. Nak tukar "baju" blog yang dah lama tak berganti. Tension mak jemah!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Azhafizah Md Nor said...

takde pulak jadi yui tapi yang fiza bgtau dulu masa hala cursor kat link komen jadi bergetar ade lagi..

Nurzakiah Hanum said...

tukar design baru cuba la

Siti Rohaida Yusof said...

so far macam takde masalah..

Ezy Loy said...

Sng cite tkr baru.. mcm blog saye dlu pon byk mslh.. last2 saye tkr sume.. tp pnat sikit la nk kene ngadap coding..kalo blh try gne simple template.. =)

Kakzakie said...

Jujur ni kakak klik pun senang dan tak ada nampak apa pun getaran. Cantik dan kemas aje...

Cik Itah said...

salam. ea?? tak pasti pulak la dear hihi

Myra Jay said...

So far akak dok singgah ok..
Cuma kekadang bila nak komen tu macam susah sikit nak tekan button comment tu :D

IntaNBerliaN said...

apa yg akak nk komen sama mcm azhafizah... dr dulu lg bila hala cursor ke link komen jd getar... yg lain semua ok

Cho Zila said...

macam biasajer yui... entahler okjer gamaknyer...

anamizu said...

Ana pon hadapi benda yg sama mcm azhafizah.. kat link komen ni je la bergetar.. kalo kat link lain ok je..

lynndamya said...

Salam, hooo~ xpernah pulak bergetar...hehe tukar jelah baju baru cik jemah oi~~ sbb sy mmg xtau kenapa leh jd cmtu..hehe