tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, March 07, 2016

5 PILIHAN PRODUK "STARTER PACK" IEXP4U REVELL

Lama aku tak membebel pasal cmd dalam blog. Tak lupa tapi lebih di FB je sebenarnya. Hehehe. Oklah, nak bagitahu berita gembira ni.


Kan sebelum ini kalau nak jadi ahli/agen sah Revell, korang kena beli CMD 120 ml kan, tapi sekarang dah ada banyak pilihan. Cer tengok gambar.



1) CMD, 1 BOTOL 120ML FREE CMD 30ML - RM178. POS RM7SM, RM11SS. BONUS SPONSOR RM50
2) HYDRO D, 2 BOTOL 65ML FREE CMD 30ML - RM178. POS RM7SM, RM11SS. BONUS SPONSOR RM40
3) BOTOL ION HEALTH FREE CMD 30ML - RM178. POS RM10SM, RM16SS. BONUS SPONSOR RM30
4) SET KORSET ENVY FREE CMD 30ML - RM199.30. POS RM10SM, RM16SS. BONUS SPONSOR RM30
5) SET KORSET LUFFA FREE CMD 30ML - RM178. POS RM7SM, RM11SS. BONUS SPONSOR RM30

Apa pun, aku tetap sarankan korang beli CMD sebab CMD satu keluarga boleh guna. Tak tipu punyaaa !!


Nak tanya atau beli, boleh roger aku agen sah Revell. ID aku, MYPRK1135361. Make sure korang dapatkan dari agen sah sebab kami akan guide cara guna yang betul.

Agen sah Revell, 
📱019 233 1810




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

2 dak comei sayang YUI:

Azhafizah Md Nor said...

bolehlah pilih pilih kan untuk mereka yang berminat nak jadi ahli

Dunia Zumal said...

Produk-produk hebat ^-^