tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, March 28, 2016

Dilema penunggang di jalan raya




Aku lah orangnya yang sering menunggang. Jarang aku memandu, sampai ada yang suruh aku frame kan lesen gantung di dinding. Eh, ada aku kisah ? Hahahaha.


Berada di lorong kiri atau kanan, tak kisah asalkan pentingkan keselamatan diri dan fikir pasal orang lain. Bukan main sedap ikut rasa ja ya.


Berhati-hati walau di mana sekalipun.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

Ann Ishak said...

tapi saya respect minah2 bawak motor ni, berani tu. kalau saya memang tidak lagi sampai tahap keberanian macam tu. tengok kereta je pun dah berdebar jantung :p

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi isnin

Siqah Hussin said...

awak naik motor rupanya? Betul tu, apa pun keadaan, keselamatan mesti diutamakan.

Salam Isnin Nusha :)

Dunia Zumal said...

Zumal pun merempit je, kereta ni menakutkan ^-^

• Ain Cho'in • said...

Betullllll. Yang penting kita happy. Huhuhu.

Nurul Baidurah said...

best kan jadi penunggang..tapi,kena berhati-hati jugak..:)..