tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, March 16, 2016

[Delivery food] - Donut murah & lembut sekitar Ipoh

Geram betul aku kalau tengok group Ipoh Ipoh Ajer. Mana idaknya, ada saja makanan & minuman yang deme share. Siap boleh delivery, lagilah buat hati membara nak cuba !! Hahahaha. Kuasa pengaruh yang hebat.


Memandangkan tuan empunya ada delivery area ST 18, aku pun lajulah order. Nak rasa sendiri donut comel yang dah boleh mengalahkan big apple.



Boleh satu perisa atau campur




Comelkan saiz dia? Nak tau harga berapa? Hanya RM 10 untuk 16 ketul donut sedap & lembut ini. Serius, ini tak tipu. Aku tak suka bohong pada perasaan nikmat merasa. Heeeeee. Sedap aku kata sedap. Tak sedap, aku kata kureeeng. Haaa gitu.


Oklah, tak payah potpet panjang. Orang Ipoh boleh cuba dan rasa sendiri. Ni aku bagi details yang buat donut ini ya. Sila berhubung terus okay.


Facebook : Watie Mislina
No telefon : 017 - 423 5685




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Fairuz Aqilah said...

Wuuuuwwwww dapnyeee... Alaaa ipoh je mesti tak sampai siskandar kan! :'(

• Ain Cho'in • said...

Terliur baq hang ! :D Perghhh RM10 utk 16 ketul, murah nyer. Kita dah la peminat donut. Kalau ada dekat Kuantan, lama dah order ni. Hihi !

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

kemain meriah donut nya. Gebu gituu.. huhu. Yui, harga pun affordable sgt berbaloi. =)

Siti Rohaida Yusof said...

uih..donut ni pebret akak ni..nasib jauh..

Mayang ABDUL RAZAK said...

mak aihh nampak sgt sedap ni yui oii

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

mak iii...sedapnya///comel2 je kan..

Yun Sing said...

Waa.. tengok pun dah lapar.. Haiz.. Bukan dekat Penang :( HAhaha...