tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, March 18, 2016

Hampir 2k komen masuk ke spam

Apa maksud spam?
Jangan tanya hakak. Hakak pun tak berapa faham.
Hakak ibaratkan ia "sampah" dan tak berguna.


Sajalah gatal godek blog sendiri,
Tengok bahagian komen
Tekan bahagian SPAM
Tu diaaa mak datokkkk dekat 2k komen, semuanya merepek merabu !!


Udahnya, ambil masa 10 minit untuk delete semua komen tersebut
Nyah kauuu dari blog ku.


Macam mana nak buat?
Log in - Komen - Spam 


Selamat memadam ya =)





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

betul tu..Fida pun ada beribu spammer..malas nak layan...so delete je smeua..hahaha

Diana Rashid said...

tahun lepas akak baru padam komen spam ni..selepas bertahun2 berblog..baru tahun lepas sempat padam..kalau tak salah jumlah nya 28k..hahahha...sekarang ni hari2 akak mesti buka tengok ada komen spam ke tidak..serik dah kumpul komen spam banyak..

Siti Nurzafirah said...

hahaha.. tak penah check..

Cik Ash said...

banyaknya komen

Siqah Hussin said...

Biasa yang komen masuk SPAM, memang selayaknya di delete je. Hii

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Haha amboii kemain byk sampai 2K. Aina 400 lbh pun jenuh nak men delete. Datang dari planet mana lah depa ni.. =P

Ana Fatihah said...

Saya pun selalu padam tanpa rasa bersalahnya jugak. Adehh, entah org dari mana2. Haha :P

Mrs Velentine said...

dulu selalu dapat skg dah kurang..

Jie Susanos said...

Wooo byknya komen spam..

Mardiah Diana said...

Salam singgah hujung minggu dik yui...banyaknya komen spam....akak tak pernah cek lagi....kalau sampai ribu² ni penat juga nak delete kan dik yui...

Dunia Zumal said...

Banyaknya, Zumal sekali jumpa 1 atau 2 ja

seraa rose said...

xpernah check pun komen spam.. tngok2 ada 400 je.. heee

IbuNoey said...

akak ari tu ada gak nampak SPAM kat spam tu.tapi sekarang ni dah tak ada.dah tak berminat Spammer nak SPAM blog akak kut.ehehe.

Cik Itah said...

tak pernah cek hihihi