tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, March 22, 2016

Kentang Cheese Cili

Bajet nak buat ala-ala kedai western tu haaa. Memandangkan ada cheese blok jee, so kerat ajelah ikut saiz kita nak. Lagi best dapat cheese yang tarik bertali tu, perghhh !! Bayangkan !




Senang ajee buat. Asalkan ada penyakit "R", inshaaALLAH jadi.



Goreng kentang - masukkan kentang dalam pemanggang ajaib - 
taburkan cheese dan masak hingga cheese cair - taburkan cili flake jika nak


Haaa gitu aje. Senangkan?




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

Cik Itah said...

aww macam sedap ja ..

seraa rose said...

senang.. tp mcm yui ckp lah ada penyakit "R" smua jalan.. heee

azizah green line said...

sedap ni..boleh try!

Murni Alysa said...

Penyakit 'M' lagi teruk dari penyakit "R"

Mrs Velentine said...

sedapnya

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

senang je kan. lagi2 ada pemanggang ajaib.. nak buat pizza pun boleh. Asalkan Penyakit R tu ado. hihi

nadiah izzaty said...

Sedapnyaaa kena try jugak nie :)

eima said...

nanti boleh la try tp ari tu tgk resepi yg letak daging cincang tu lg wow

wahida said...

terliur!! aku mana boleh tgk makanan ada cheese mcm ni...sumpah terliur!!

Yun Sing said...

Lapaq T-T

Tasha Aqisha said...

cheese tu favourite tasha...

cik chinta said...

bru nk diet..hahaha..kena try jugak ni

• Ain Cho'in • said...

Favourite anak kita ngan suami ni kentang goreng. Hihihi. Stok kat rumah kena sentiasa ada. Huhuhu.

Eintan Nurfuzie said...

ni tekak half melayu half omputih

Siqah Hussin said...

Perghhh, asalkan ada cheese ditambah, memang sedaplah makanan nie. Boleh cuba nie, tapi kena beli pemanggang ajaib dulu. hihi.

Eka Tikah said...

R untuk RAJIN kan kan. hehe. Sedapnyeeeee

Watch Movie said...

saya suka saya suka