tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, March 15, 2016

Hasil Nuffnang pertama di tahun 2016

Sedar tak sedar dah dekat 6 tahun dengan Nuffnang. Dulu pernah curang kejap, tapi lepas itu kembali setia. Ececehhhh !!


Ini pendapatan pertama di tahun 2016 dan merupakan pendapatan terendah selama ini. Huuuu, rezeki tak banyak. Lagipun macam salah setting letak iklan. Nak ubah sendiri, macam takut salah. Tunggu upah orang jelah nanti.




Cek dah dapat minggu lepas dan semalam dah pergi ke Maybank. InshaaALLAH petang ini atau esok akan clear dalam akaun.






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Qhaifa Nur said...

Rezeki tuh..brtahun gak dgn nuffnang..masih x kuar lg...

Kak Nieyl said...

Alhamdulillah...

J.Syazwana said...

Nuffnang makin sikit sekarang. haha. dulu cpuv satu iklan dapat belas2. sekarang makin kurang. sabo je lah. haha

Myra Jay said...

Alhamdulillah ada juga rezeki kan..

Akak sejak dah sendu dengan blog, masa ni la BE masuk, time aktif kemain susah nak dapat BE :)

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

wah wah... rezeki tu yui. =) alhamdulillah..

zai zamree said...

Alhamdulillah...tahniah husna

zai zamree said...

Alhamdulillah...tahniah yui...hihihi...silap td

wahida said...

wah alhamdulillah...hasil berblogging, siapa nak bagi kan...

Siqah Hussin said...

Alhamdullilah rezeki awak :) Saya tak pernah lagi dapat. Hii.

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

ingat dulu nak jugak say bye...tapi dah masuk pulak rezeki..so kekalkan je la..