tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, September 26, 2012

Antara sebab kenapa kurang komen/ tiada komen di entry

Sekadar nak inform aje ni sebenarnya. Bukan apa, orang ni masalahnya pelbagai bila nak on9. Ada yang limit, loading jadi lambat, gambar size besar-besar. Macam-macam lagi la. So, meh nak share salah satu sebab juga kenapa takde nak komen atau jarang menerima komen.






Kes ni jadi pada aku. Percubaan hanya 3x tapi kalau tak berjaya dengan rasa sedih terpaksa tinggal jejak di chatbox atau kalau takde cari butang 'X' jelah akhirnya. So, pada korang yang ada buat word verification ini, settingla balik tau.


Bukan apa, niat baik nak komen terbantut disebab masalah simple macam itu. Kalau kuar perkataan yang jelas okay lagi, ini yang pelik-pelik takke mendatangkan marah saja? Hihihihi. 


Oh ya, ada kebaikan ke kalau letak word verification ini? Kalau ada, aku pon nak guna gak. Kesimpulannya, blog anda, sukahati andalah nak letak ke tak kan? Tak gitu? Hihihi.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

42 dak comei sayang YUI:

are_lin@yu said...

hehe kdg2 ssh jgk..baik xyh ltk..hehe

Che Rosliza Che mat said...

kadang2 sis sakit hati kalau blog tue ada nantang tue...

IntaNBerliaN said...

a'aa kan, kdg2 susah gak nak komen...

nur anis said...

sekarang ni words yang nak kena taip tu punya la payah nak baca..panjang, siap sambung-sambung..tu yang kekadang jadi fed up bila asyik salah je..huhu

Tentang Kita said...

tak perlu letak WV tu sbb menyusahkan ajer

Kesuma Angsana said...

betul tu yg ini KA setuju!

eintan nurfuzie said...

harap xde la benda tu melambat nk komen...

Myera Nyera said...

jemput bace ^^

http://mywithoutreasonii.blogspot.com/2012/09/cerpen-cinta-hanya-kita.html

Bulan Syurga Firdausi said...

dulu mcm tu, yui tegur terus tukaq heee

Cik Anita said...

betul2! hehe

Myra Jay said...

Memang susah+sakit hati kalau kita kena masukkan WV banyak kali, rasa geram je kan..

ayut said...

hihihi..nk gmbr bsar jgk...nak3x..hahahaha.xdela..men2 je..tp klu word verification mmg berkerut jgk nk teka..hihi :)

-meeSUPERGIRL- said...

"prove that you are not robbot" bongek betoi . robot mane pulak nga onl . hahahaha

NoEn said...

xperlu kot...menyusahkan

mish eden said...

eden pn stuju..mncabar kesabaran nk jwb teka teki kn..2 blum kira loading lmbt nk mati lg 2

Nisa Greennnpanda said...

tau xpe.. kdang2 tue dh bubuh ape yg die tulis, still salah gak, adeh.. "-_-

KY said...

hehehe...ye lah, blog dia ikut dialah kan?, tapi yg susahnya kita pengunjung ni...tak komen, kata tak komen, bila nak komen mcm tu pulak halya...habis cam mana hihih

cheqna said...

blog yang ada WV ni mmg cheqna x dapat tinggalkan komen la...
hai..singgah sini =)

Hidayah said...

kak dyh pun stress klu nk mengomen , klu ada mende tu...

tapi nk buat cemana...

komen jugak la..

:)

syiela said...

mmg menyusahkan.. kalau dua kali silap mmg akak blah je dari situ

Rapunzeel Cikilolo said...

tu la pasal. ade jugak orang tego aku tak payah guna. untuk senang komen kan.

aku tak kesah, takde sape nak buat jahat kat blog unfamous mcm aku ni :)

shera haifa said...

terserlah pada masing2 nk nyusahkan pengkomen tegar @ nak menyenangkan..:)

ieda said...

akk pun sama ..
setakat cuba sekali
bila salah sorry I lariiiiiiiiiiiiii ;))

Saya Disini said...

betul..sy pon kadang2 mls..klu dah sekali xleh..terus tekan butang pngkah

Cik Muda said...

selalu kalu kuar je mende camtu, kte trus tak jadik nak komen...nak bnde tu blh wat kte lupe nak komen apa..ahaha~

Mrs Velentine said...

setuju..kalau 3 kali x dpt gak terus batal niat nk komen

Mrs Velentine said...

setuju..kalau 3 kali x dpt gak terus batal niat nk komen

eMMe said...

aa'ah.. Yui, betul tu.. akak penah kene gitu..tapi, akak ni sejak ngandung, kuat skit kesabarannya, hahaha...

Tihara said...

disyorkan jgn letaklah wv ni..skrg lg susah nk taip..tah ape2 yg kua..line slow mmg tklwh loading gambar besar tp akk letak jugak sbb ada yg suka besar2..huhu :)

C'Jai said...

ye betui la..kadang rasa cam terbantut hasrat.. dulu2 pun ada jg menda ni tp cepat sedar..nasib baik ada kengkawan yang tegur...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

btol..btol btol.... Akak jd malas nk komen sbb naik taip perkataan... Ada yg xjelas, kabur.. Kita menyampah...konpem malas nak komen dah.. Huhu

Marya Yusof said...

As salam Nusha,

Akak ok je :))

najihahfara said...

sy pun kurang gemar nk bagi komen ade word verification semua ni..
susah

^^eKaTiKaH^^ said...

owhh.. baru thu..thanks for the info :D

azizah :) said...

jijah pon kena gak camni..tp di sebabkan nak balas balik entry dorang terpaksa la verify banyak kali..hahaha

Nurul Husna Mohd Hassan said...

dulu akak pun ada word verification, nasib baik rakan blogger (wana) tegur. terus akak buang sebab memang susah orang nak komen :)

Aishah Jahirah said...

word verification ni makin panjang sekarang...tu la kadang2 tersalah masuk 1st time mls dah la...

shidaR said...

adoii shida pun geramm juga tgk bnda alah tu huhuhu..

::CIK LYNN:: said...

sangat2 stuju!!! tmbah2 tme line bengong, lagi sakit ati...huhu

Masz Sidek said...

nak tinggal jejak jadi sukar sbb benda ni... tak suka... ;'(

[sutera kasih] said...

kalau mslh lain mgkin ble trima..tp kalo mslh verification code ni..adoiiiii mls huu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ada WV mmg susah kit nk komen :)