tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, September 29, 2012

Mencuba Samurai Burger McDonald's

Tengok iklan memang membuatkan hati ni memberontak nak cepat-cepat try. Arrghh! Agak poyo ayat tersebut. Hahaha. Maka, dengan kawan-kawan sepejabat mencubanya. Sedaaaappp! 




Apabila pandu laju, selalunya memang dapat gift lah kan. Maka pai epal la yang freenya. Tekak aku rasa ok aje burger samurai ni. Lembut aje isinya. Tapi itulah, lain orang lain tekaknya, ada yang tak suka. Apa lagi, jom serbu McDonald!


# Makan benda camni sebelum lepas ni kena berpantang makan macam -macam




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

36 dak comei sayang YUI:

teratak hati said...

Mmg sedap samurai beger tu..sampai kali kedua nk beli dh mlm dh tak de stok dia ckp..abes..huhu..

azizah :) said...

peh memang sedapp! samurai belum try lagi..
sebelum gugur dulu tiap2 minggu makan GCB... hahaha benda nak jadi kan..

nur anis said...

waa..dah ramai yang makan dah burger ni..saya je belum...

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

bila ramai yg cakap xok mcm malas nak try..yui kata ok je macam nak pulak dah..hee

Tihara said...

best nye yui plak rasa, smlm masya :)

Masya said...

sedappppp.. dah cuba jugak.. rasa macam sos satay...

Rapunzeel Cikilolo said...

sedap :)) baru sudah makan 5 min lepas...

^^eKaTiKaH^^ said...

Samurai Burger terbaik :D

[sutera kasih] said...

sy takda berkesempatan lg nk mkn mekdi ni, GCB pom tak sempat :(

shera haifa said...

ya lain org lain tekaknya.. :)

Anonymous said...

Blm merasa lagi.. Hehe

adyna said...

TAK RASA LAGI..TP MAK MENTUA AKAK CKP SOS NYER MANIS... HARUS DICUBA DULU NIE..SEBAB LAIN ORG LAIN TEKAK NYE KAN :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

jom serbu mcd hari2! :)

Noraim said...

kenapa kena pantang sis?

macD sy kureng sikit. entah, tak thu la kenapa.

illafira said...

daging mmg lembut tp x leh masuk sgt sbb sos teriyaki tu manis

shahdiana said...

dah beli aritu tapi x sempat try sebab tak sihat badan...nak kena beli lagi ni...mak kata memang sedap....

Eca Dwinky Asha said...

belum pena try lagi :(

KY said...

orang selalu cakap pasal burger md, akk belum pernah rasa, maklumlah kat sini tak ada MD, yg ada cuma KFC...sedih hiiii...hihi

Amirah Adnan said...

burger2 mcd mmg best.. hehe

Zul De Alexis said...

pergh!
nmpk sedap...perut pon bunyi nie..esok leh pi nie..hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sedap yer.....akk xcuba lg :)

Afiq Yassin said...

wahh.. best2. nak sikit bole tak? lalaa

msredcheesecake said...

Belum try g... Skang ni pantang makan,..susah nak makan kena pilih2

are_lin@yu said...

ayu tak cuba lg..hehe

najihahfara said...

amboii terliurnyaa

::CIK LYNN:: said...

ptot la tiap2 minggu tengok panjang je keta queue kt drive thru...huhu

Myra Jay said...

Akak suka Samurai beger, 2x dah makan...hehee ;)

ayut said...

tgk iklan daging tu sicelup sos manis..tak tahu la nk try ke tak..hihihi :)

shidaR said...

shida pun mkn dah hehee ritu..blh la hehe..tekak blh terima hehee :)

anitadiana said...

tak pernah cuba lagi yui..pedas tak...MD dekat aje dengan rumah tapi tak makan lagi..he..he

IntaNBerliaN said...

xpnh try lagi.. ada yg akak baca kata sedap n ada yg kata sebaliknya..

Aishah Jahirah said...

tgk iklan kt TV je....xbape sgt ngan MCD..tp kalau free makan je...kih3

Myvitrd said...

baru test mlm tadi .. memang sedap..

Che Rosliza Che mat said...

memang sedap giler....sis dah makan minggu lepas gan hubby sis....

Nisa Greennnpanda said...

xde kesempatan nk try lg, huhu~...

Anonymous said...

In fact no matter if someone doesn't know afterward its up to other viewers that
they will assist, so here it occurs.

Feel free to visit my web site :: business electricity comparison