tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, September 07, 2012

Makanan Jepun di food court AEON

Jarang gak la nak makan makanan Jepun ini sebenarnya tapi aku ada sikap ingin mencuba sesuatu makanan dan yang penting HALAL. Maka beberapa hari lepas aku bungkus saja makanan ini. Beli di food court AEON Station 18, Ipoh.




Sedap? Of course la sedap sebab tu masuk dalam blog. Tak sedap buat tak tahu saja. Hahaha. Udang tu panjang itu korang tengok, panjang itulah isinya. Isinya sambung-sambung dan disalut dengan roti kalau tak salah. Siyes! Tak rugi cuba. So nyummmyyy!


Nama makanan : Ebi Don
Harga : RM 10 +


# Tiba-tiba aku terfikir kenapa ea blogger itu tak update blog. Dah berbulan. Rindu padanya. Adakah sesuatu terjadi padanya?


# Blogger Sis Rara dah selamat lahirkan princessnya. Siyes comel! Gambar ada dalam FB nya.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

are_lin@yu said...

wahh nampak mcm sedap..tk prnh try lg ;-0

Saya Disini said...

nmpk sedp

Qienah said...

AEON mmg mknn jepun semua kan..:)

Nigina said...

Aedapnya...mahal.x

anitadiana said...

kak ita tekak kg yui..family kak ita ...semua suka susi kak ita tak tertelan..kalu yg bergoreng boleh lah makan tapi bukan peminat sangat lah...

najihahfara said...

nampak sedap je. kene dengan tekak ok la kan

Noraim said...

mahal tak akak?

tekak org ni mmg takleh terima mknn lain. selain mknn melayu la. sobbb sedih je.

AnneRaini said...

sedap.sedap..

Sally Yatiey said...

Nampak sedappppp ;D

Mrs Lurve said...

nmpk sedap, apa nama makanan tue yui?

IntaNBerliaN said...

besar yer udang tu...

duniafana said...

harga?sedap je nmpk

eima said...

ko byk mkn AEON kan.....

azizah :) said...

yui suka makan benda pelik2 kan..hehe janji sedap n Halal dah cukup kan..hehe

Anum said...

sedap ke?

Puan Ira said...

bole cuba nie..

Nisa Greennnpanda said...

msti sdap sgt la tue..
ittadakimasu~... ^_^

blogger mane yg lame xupdate tue yui?

Amirah Adnan said...

bawah udang tu ape? nasik eh?

p/s: blogger tu mira ke? ekekekeke ;p

Tihara said...

ikgu ungu violet pn dah lama tk uodet sejak kawen..tk tau kabar dah..sedapnya menu tu macam bento duk dalam bekas :)

syiela said...

yg tgk ni pun terliur :)

Aishah Jahirah said...

rajinnya yui mencuba makanan...
mungkin blogger tu terlalu bz kot yui.

ikafantasi said...

aduh sedap nyee..

Wanieys said...

udang tu yg best hehe

aTy _faRed~ said...

rara dah bersalin...???!!!! alhamdulillah...:) -terkujat gak..tapi dah nak sampai due pon..:)


akak tak suker sangat makananan jepun...shusi pon sekali jer akak makan lepas tu tak mo dah..heheh..

shidaR said...

nnt g ipoh shida nk try lah! heheee :)

nur anis said...

makan lagi..huwaaaa..lapor nih...

Azhafizah Md Nor said...

tengok entry ni terasa macam dah lama tak pekena sushi,tempura,ramen dan lain lain..rindu pulak nak makan makanan jepun ni.

Che Rosliza Che mat said...

tak pernah try makan makanan jepun...