tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, September 25, 2012

Hasil bercuti siapkan craft seterusnya

Alhamdulillah dapat siapkan lagi order seterusnya. Walau order ini nak sebelum raya aidiladha bulan depan tapi telah kusiapkan cepat. Sebab order yang lain dah siap. Dalam erti kata lain i'm free now! Huahua.


Order 1 ( Bantal Perhiasan )

Customer ini merupakan antara yang terawal pernah tempah craft. Dulu keychain 10 pcs kalau tak salah. Sekarang order bantal perhiasan. Hiasan/deco, warna dan sebagainya dia serahkan 100% kepada aku. Kiranya tak kisah.


- nama yang WAJIB ada -






- ayat yang WAJIB ada -


Order 2 ( Keychain Katak )

Ini pula order dari rakan opis. Dah dekat 2 minggu order tapi baru sekarang siapkan. Hihihi. Nasib baik dia tak kisah. So, inilah hasilnya ea. Katak betina sebab pakai baju pink. Huahua.




Nak tahu harga, nak tahu detail apa semua korang bolehlah singgah ke blogshop aku [ entry bantal ] atau boleh terus ke page aku ya ^__^.


# Kalau ada sesiapa nak order, inform ya. Sekarang tengah FREE. 


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

30 dak comei sayang YUI:

Mrs Lurve said...

cantikya!!

IntaNBerliaN said...

bila org order byk kali, tu mknanya dia berpuas hati dgn hasil kerja yui :-)

Eca Dwinky Asha said...

comel tu..hehe

Saya Disini said...

comeinye

Eza Boom Boom :) said...

bantal tu comel! :))

KY said...

alaaaa...comellah...yui memang kreatif

Anum said...

comel

are_lin@yu said...

comel kebaboomm!!!!hihi

ayut said...

tu dia..Yui tgh free...order cepat yer..hihihi..katak ijau pink tu suke :)

nur anis said...

hai katak hijau.,..comel!!

izyantyPersonalTaste said...

comelnya :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

comel...

azizah :) said...

Ahh comey nya yui ..geram tengok

AnneRaini said...

comelnya katak tuuuu

adyna said...

akak pas arwah azim g..jahit menjahit nie dh jadi nak tak nak jer.. nak rest je dulu skrg dr craft nie..;)

Tihara said...

rajin nye yui..makin kretif..good luck :)

Cik Wani said...

pandai yui buat. cantik :)

dhiashahida said...

ahaa..comey sungguh...sweet je lau dapat adiah gni..:)

Myra Jay said...

Cantik bantal tu kaler merah..

Kalau nanti akak nak order kat Yui akak nak kaler pepel pinky :)

Noraim said...

comelnya bantal tu!

Che Rosliza Che mat said...

cutenya...mesti dia suka dengan hasil seni yui..

zulhilmi tempoyak said...

fuyoooo.. nk kena blaja ni...

menarik.. nmpk kiut sgt.. heee..

Hidayah said...

bantal tu cantik la..
eh....
yui boleh buat kecik2 tak bantal tu..?
letak nama? tapi nak buat keychain cam katak tu..

akak ingat nak buat hadiah la utk harijadi anak akak nti..

err..

ok2..nti akak pi usha blogshop yui..

Nisa Greennnpanda said...

cpat eh yui siapkn.. comel aje bntal & katak tue...

adeh.. "-_- sy nie pending lak wat order org, huhu~...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alahai. semuanya comel belaka :)

C'Jai said...

comellah...jual ke..?

Aishah Jahirah said...

siap awal...blh siapkn order lain lakkan...

shidaR said...

cantiknye yui hehee :)

::CIK LYNN:: said...

yui, makin la kemas la ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik n kreatif la yui :)