tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, September 20, 2012

Terima kasih blog untuk perubahan ini!

Tengah asyik aku tengok komen entry birthday bonus, tiba-tiba muncul pulak wajah baru yang tidak diundang. Perghhh! Apa pun aku tak tekan, tiba-tiba saja bagi terkejut. Sabar jelah.




Kelebek la slow-slow. Nak view entry, dia tak jadi automatik tab plak dah. Terus jadi macam kita nak buat/edit entry. Terpaksa aku autotab sendiri. Aish, merimaskan plak. Takpe takpe, saja kan. Benda free memang selalu macam ini. Hahaha!


# Kota-kot korang ada cara nak jadi wajah lama, inform aku. Button back to old face ke apa ke, memang ku tak jumpa.


UPDATE : Haahlah, lama dah dia kata nak tukar
takpe, aku redha =__=






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

35 dak comei sayang YUI:

eima said...

dah tak de caranye sbb blogger dah bgtau yg die akan tukar interface dashboard yg br lama dah

Mrs Velentine said...

dah mmg semua kena pakai yg ni lah...

Anum said...

sama nasib kita

nur anis said...

hehe...godek jangan tak godek yui..lama lama nanti expert lah..:)

permatabiru said...

btl2..kna blajar balik..lain macam sikit ja..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mmg xder cara la yui..kan dia dh inform end dis month semua akan betukar ke dashboard baru hehe...redha jer la benda free muahaha :p

p/s:kelebek slow-slow na hehe

izan mama mia said...

mmg dia dh berubah dgn sendirinya tadi..awal pagi tadi,..ok lagi....memang terkebil kebil nak biasakan guna muka baru nie...

fiza said...

Tak suka yg baru nih juga.

AnneRaini said...

akak pun terconfuse td sbb tibe2 tukar..tp terpaksa redha sbb mmg die dah bgtau akn tukar anytime..huhu

KY said...

itulah, tadi akk buka terkejut jua, tekan sini tak boleh, tekan sana pun tak boleh, akk suka yg lama...nak jugak2 hihihi..mentang2lah free, suka hati je dia nak buat

mumui said...

saya pun masih sedang membiasakan diri menggunakan dashboard baru.. huhu

Mrs Lurve said...

ehh yui baru kena tukar ke?
akak punya dh dkt 3 bulan dh bertukar..so far rasa ok dh skrg

are_lin@yu said...

klui yg ni ayu dh lma dh jdi..huhu

Phat said...

telan2 sayang je la ..xleh tuka ke old look dah....

IntaNBerliaN said...

sama cam akak.. smlm tibe2 jd gini... button nak tukar kpd yg lama pun dah xda...

SyUhAdA said...

sma la..trkejut gak td..tp layan jelahhh..

Cik Muda said...

lelama nanti mesti okey..... kte dah lama guna. rasa mcm best juga yang baru ni...blh tgk terus kita pny pageview..hehehe~

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

xpe..mula2 je xbiasa benda baru camnie.. lama2 nnt ok..hehe

Eca Dwinky Asha said...

mmg xleh tukr yg lama yui..hehehe.
btw,mmg xlh nak view terus entry kita.kena autotab kan?

Sally Yatiey said...

Samelah kita -.- Tiba2 tukar ke wajah baru.. hee

azizah :) said...

dah lama dah jijah pakai interface baru ni... yui baru kena ke..hehehe mula2 je tak ok..lama2 t senang la.. lgpon loading cepat sikit..

Everything's Everythings said...

haha tu lah ramai yg complain bertukar wajah.. aku baru buat blog ni so dia dh mmg gunakan dashboard yg baru

::CIK LYNN:: said...

mula2 rasa annoying gak tapi bila dah lama2, dah rasa ok dah :)

cik ika said...

ta suke2..now tgh mencari blog2 yg dulu folow..ilang tos..grrr

eMMe said...

hurm... terkjot gak tgk tadi buka blog, dah wajah baru.. memula gune kekok, takleh guna yg lame ekk...
takpela..lelame ni biasa la kan...

-meeSUPERGIRL- said...

haha . yg penting dah tak boleh ubah !

shidaR said...

geram..shida stuck kat new post sejam hahaaaa!!

fieda said...

tak best la interface yg ni...dh tak boleh tukar dh..

Aishah Jahirah said...

mmg dah auto tukar ke new....dah xde old walaupun suka yg old..huhuu xpe la mana2 pun janji oke kan.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak nak tukar old interface dah takde dah. huk3

ayut said...

utk yg ni...ayut lame gak dh pkai..jd ye xla kekok dh..hihihi..slmt membiasakan diri ye Yui :)

Che Rosliza Che mat said...

Terpaksa pakai walaupun tak nak kikiki

Noraim said...

sy dah lama bertukar jd mcm ni kak. huhu.

mama aryan said...

dah tak bole tukar pun,terpaksala belajar slow2 akak nih

Nisa Greennnpanda said...

ari tue ade lg button utk tukr ke old, tp now xde dh..
xpe yui, lame2 nnti biase aa ngan wajah br nie.. sy nye dh lame b'tukr, redha je la, hoho..