tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, September 11, 2012

ORDER : Bantal Perhiasan Couple

Alhamdulillah, settle sudah order craft seterusnya. 2 biji bantal perhiasan berjaya disiapkan seperti yang dirancang. Jom tengok gambarnya. Buat cuci mata yang dah mengantuk awal pagi tu. Hahaha!








Nak tahu lebih detail korang bolehlah rajinkan diri lawat blog shoping on9 aku di sini. Takpon kalau yang suka buka FB, jangan segan silu cuci mata di page aku Nurul Yui Collection. Sebarang pertanyaan boleh terus PM ya. 


# Lepas ini siapkan order frame hiasan dan juga sebiji lagi bantal hiasan. Moga siap dengan jayanya.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

24 dak comei sayang YUI:

ieda said...

comelnyaaa
cantik lak tuu ;)

Anum said...

comelnya
suka tgk hasil tangan yui

Cho Zila said...

ala kreatifnyer dia..

Saya Disini said...

cntiknye

nur anis said...

comel...cepat siapkan yui...hihi

IntaNBerliaN said...

cantik.. kemas je.. :-)

KY said...

apa yg nak dikata, dia orang dah kata, tapi apapun nak kata juga comeeeelllllllnyaaa.....

adyna said...

comey ;)

akak tak buat lagi order bantal org..bile mood takde lambat je nak memotong..sibbaik nak waktu raya haji..hehehe

are_lin@yu said...

comel..warna yg sesuai ;-)

Kesuma Angsana said...

comey sungguh ler

syiela said...

comel..

Wanieys said...

cantiknyer yui..kreatif la yui ni :))

azizah :) said...

kreatifnya yui! jeles nya tgk hasil keje yui ni...

Che Rosliza Che mat said...

cantik.. kemas je.. :-)

uncHa said...

hehe cantiknya..nak satu... :)

Azee Hana said...

cantikkkk.......kalo la saya sekreatif yui,,alangkah bez nye..hihi

Mishter Izwän said...

series nmpak sweet . .

shidaR said...

nice lah dear hehee :)

Nisa Greennnpanda said...

byk order eh now yui..
kalo x, msti slalu je update, hehe..
moge dpt siapkn sumernye..
yui wat sumer comel.. >_<

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bertambah2 maju bisnes yui ni :)

Masz Sidek said...

cantik yui... suka akak tengok...

ct kektus said...

wah. kretip2. :)

::CIK LYNN:: said...

waaa...mkin mju bisnes yui...bgus2 :)

Aishah Jahirah said...

selamat bercraft yui...;p