tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, September 15, 2012

Cek Nuffnang dah sampai dan dah tunaikan

Okay, aku dah bagitahu awal-awal aku sebenarnya masih blur tentang ini. Maklum aje ini cek pertama aku. Dah dekat 2 tahun berblog. Rezeki namanya. Banyak tempat ku rujuk sebagai pertanyaan.




Amaun tak banyak mana tapi aku tetap bersyukur. Terima kasih Ya ALLAH dan terima kasih semuanya yang sudi klik-klik tau. Sayang korang sangat-sangat. Meh laga-laga pipi pada yang perempuan. Hihihi. Hari Jumaat pagi aku deposit cek, insyaALLAH minggu depan adalah duitnya masuk akaun kan.


# Bila dah selamat terima duit, akan aku kongsikan cara camne nak buat bila dah terima cek. Huahua. TQ bebanyak terutama kepada Shida dan Jijah yang banyak membantu.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

31 dak comei sayang YUI:

Pezol Stylez said...

wahhh..masyuk2

Hidayah Bach said...

syok la..dapat duit ble shopping..

entry yui buat akak teringat first time akak dapat cheque umur 18 dolu.. hikhik..

(teringat segala panik gelabah takut cemas kecut perut semua ada la.. takut salah buat takut duit tak masuk..hehehe....sengeh2 akak tau baca pengalaman yui pulak..)

at least yui kongsi pengalaman...
zaman akak dulu tak kenal blog2 nih...hehe....

shera haifa said...

selamat bershopping dgn duit nuff..;)

Azee Hana said...

bez nye dapat duittt

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

besnya die..blanje boleh?? tak penah lg dpt.. cer gitau pe rahsianya

Aesya Zealous said...

tahniah :) belanja? hehe

Sally Yatiey said...

Wahh.. Dah cash out... Hee

Lyaa Suriany said...

yunk,
cash out awl bln ke akhr bln?

azizah :) said...

Alhamdulilah seronoknya dengar! tahniah yui yer..moga banyak lagi rezeki lepas ni.. Amin amin..

Dayana AZ said...

Dayana teringin jugak nk dpt dari nuffnang ni tapi lama betul dah, tak berhasil :P

eiqa azra said...

wah!! best nya!! :) nak juga.. t bagi la tips macam mana nak dpt byk macam tu.. hehe

Tihara said...

alhamdulillah, banyaknye..seronok kan.. yui :)

nanieybarnieylurviey said...

Alhamdulillah rezeki tu
Have a great weekend Yui

nida husna said...

alhamdulillah rezeki =)

m i a said...

huwaa da dpt pulangan dengan berblogging da kan :) tahniah yui..

Eca Dwinky Asha said...

masyuk weiii..
eca ne xthu bila lagi nak cashout.....xcukup betul......be dah la xde lagi ;((

★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ said...

Belanja kita lah .

IKLAN LALU ~ PON PON PON

GA TERBANYAK DI DUNIA BLOGGING . JOM REBUT KAN HADIAH YANG AWESOME .
--> LOMO . DOMAIN . PELBAGAI VOUCHER . RM 30 cash . Topup . SHAWL . MANY MORE <--

http://yayalarhsecret.blogspot.com/p/awesome-ga-in-blog.html

shidaR said...

nice heheeee ^_^

Nisa Greennnpanda said...

leh aa yui wat bli brg2 kraf, hihi~...

Wanieys said...

wah tahniah yui..leh blanja muahahaha :p

najihahfara said...

wah..tahniah kak

are_lin@yu said...

wahh byk tu thniah yui ;-)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waahhhhh....best2...

Masz Sidek said...

wah.... rezeki dah sampai...

IntaNBerliaN said...

tahniah... hasil berblog kan :-)

Che Rosliza Che mat said...

rezeki hasil berblog...tahniah...

Eza Boom Boom :) said...

eza tak cash2 out lagi.. hehehee :P

Myra Jay said...

Yui buat apa dengan duit Nuff tu, nanti kongsi tau :D

fieda said...

rezeki2..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

rezeki2 :)

aTy _faRed~ said...

waahhhhhhhhh..banyak gak tuh...sonok nak shopping2 nih...:)