tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, September 27, 2012

ST 53 # - Andai tiada berita dariku

Andai tiada update dari ku di FB mahupun blog,
apakah yang anda fikirkan?
adakah kalian merinduiku?
mengingatiku?


Ku mohon doa dari kalian
moga baik-baik hendaknya


# Entah kenapa aku mimpi sesuatu yang kurasakan dahsyat. 
Tak pernah bermimpi sedemikian rupa.
Adakah ALLAH nak beri petunjuk kepadaku?

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

42 dak comei sayang YUI:

KY said...

semuanya rahsia Allah...banyakkan istigfar ok...InsyaAllah....pasti ada kebaikkan disitu

Saya Disini said...

mimpi kadang2 mainan tidur

ayut said...

semoga semua ye bek2x ye Yui...mimpi mainan tido.berdoa ye harap dilindungi :)

Cik Muda said...

kte sentiasa doa yang baik2 tuk yui....

sayA tonaH said...

mimpi je tu

be strong ok

Anum said...

mainan tido

syiela said...

kdg2 hanya mainan tido.. jgn pk yg bukan2

najihahfara said...

banyakkan istighfar kak

nur anis said...

mimpi kadang-kadang cuma mainan tidur...insyaallah, tiada apa tu yui..banyakkan berdoa ye..:)

Eza Boom Boom :) said...

kadang2, mimpi tu berlawanan dgn yang bakal berlaku.. jangan isau k.. Hope semua ok2 sja.

Dylla Abas said...

insyaAllah...moga semuanya dipermudahkan n baik2 aje ye :)

SAR said...

moga semuanya baik-baik sahaja kak yui. mungkin mainan, mungkin juga petunjuk dari maha agung :')

ieda said...

ermm winduu ;))

mimpi selalunya dikaitakan dengan mainan tidur , tapi x kurang juga org mendapat firasat dari mimpi ..

apa2 punn doa2kan apa yg di mimpikan itu menandakan yg baik2 sahaja .. insyaallahhh

aimie amalina said...

weee
ade ke pk mukan2..
mestilah ingat yui kembo saya ni ;D

C'Jai said...

mimpi kekadang mainan tidur..cuma ada sesetengah mimpi yang Allah sertakan 'sesuatu' untuk peringatan si pemilik tubuh..maka beruntunglah kerana Allah masih mengingati kita..:)

azizah :) said...

yui..moga semuanya baik2 je k..jgn pikirkan sgt. mimpi mainan tidur je..

eintan nurfuzie said...

mmm... berserah p[asanya

uncHa said...

uncha datang sini sebab rindu dekat akak..huhu minta petunjuk daripada Allah ye..mudah-mudahan semuanya dipermudahkan oleh ALLAH amin :)

Yousof said...

Aku pun ada terfikir macam tu.. Lumrah. Lama-kelamaan kita akan dilupakan juga. Yang tinggal hanya jasa baik kita wallahua'lam.



Kawan aku baru cerita tadi yang dia bermimpi kiamata dah tiba. Sehari sebelum raya haji tahun ni yang kebetulan jatuh pada hari jumaat.. Mungkin mainan tidur, mungkin juga ada petunjuk yang Allah nak tunjuk.

IntaNBerliaN said...

mimpi apa lak ni yui?.. harap2 semuanya ok...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

mesti la rindu, nanti akak tercarik2 cheese :)

harapnya mimpi tu tak bawak makna apa2, banyak2 doa dik :)

Kesuma Angsana said...

dokan yg terbaik ye

adyna said...

think +ve ye yui..ape2 pun sentiasa kita berdoa n taat padaNya ^_^

Nisa Greennnpanda said...

nape nie yui?
mmpi je tue..
byk2 doa tau.. huhu~..

AnneRaini said...

uish awat ni?mcm big jer

are_lin@yu said...

mimpi mainan syaitan ;-)..moga kita dirahmati dan dilindungiNya

Tihara said...

mimpi mainan tidur..take care yea, kalau dah lama tak update, akak antara yang tertanya-tanya dan mendoakan yg terbaik buat yui...

~::Chenta::~ said...

Mimpi biasanya mainan tido ..
namun kita memang diberi petunjuk melalui mimpi ..

berkaitan umur pula..
mimpi yg buruk berlaku mengakibatkan kita pergi mengadapnya .. InsyaAllah .ianya adalah yang sebaliknya ..

Chenta selalu mimpi patah gigi atas..
nampak la kehodohan kalu kita gongak nnt

maksudnya ??

^___^


Acik Erna said...

Assalam..semoga semuanya baik2 sahaja

shahdiana said...

yelah...harap semuanya okay...jangan fikirkan yang idak-idak ye...jaga diri....

Aishah Jahirah said...

mesti ada yg rindu...yui mimpi tu mainan tidur...insyallah xde apa..doakan jauh dari segala yg xelok.

Eca Dwinky Asha said...

perbanyakkan istighfar Yui.

shidaR said...

allah masih sygkn yui..sntiasa beri yui ptunjuk..amin..mudahn2 xde pape yui :)

SHAHZEE said...

salam k.yui..follow sini:)

kadang2 mimpi yg buruk membawa petanda yg baik..ap2 pun mainan tido..jgn pk bukan2 ye

Masz Sidek said...

doa di jauhkan ye yui... segala yg tak baik tu..

teratak hati said...

Harap2 tk de ape2 yg buruk..

[sutera kasih] said...

mungkin sebagai peringatan kita dear..

eita said...

insya allah..xde apa2 tu...

Sally Yatiey said...

Harap2 tiada apa2..

aTy _faRed~ said...

Cakap pasal mimpi..mlm smlm akk mimpi gak..tragis giler..!! Bngun tidor terus melalak2...siyes sgt takut...istifar bnyk2

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

knp ni yui...insyaallah semuanya baik2 sj....jgn fkir sgt mimpi tu...tu kan cma mainan tido

Che Rosliza Che mat said...

mimpi mainan tido....tapi tak tahulah....beristigfar banyak2 ya yui....semoga tiada perkara buruk yg berlaku....