tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, September 28, 2012

Minuman susu kambing Higoat

Sebelum itu, terima kasih untuk kata-kata entry semalam. Sangat terharu! Okay, kan aku suka mencuba, maka dah lama aku teringin. Sebenarnya nak beli yang dekat food court Mydin tu tapi setiap kali pergi tak buka. Atau sebenarnya belum buka aku pon tak pasti! Maka aku beli yang paket bancuh sendiri.


- mmmbeeeeekkk! -


Aku beli 2 paket, sepaket harganya RM 2.50. Bila bancuh ikut seperti tertera belakang packing, erk! Tak lalu aku nak minum. Lagi suka yang dok ada dalam botol kaca jual kat Tesco tu. Korang suka tak susu kambing? 


Siyes, sepaket lagi tak taula siapa nak minum. Dalam rumah aku sorang pon tak teringin. Aku seorang aje yang suka mencuba itu ini. Hihihi.


# Eh eh tapi aku bagi Shinchan, dia minum tau. Hahaha!



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

36 dak comei sayang YUI:

Cik Muda said...

huhu....tak pernah try pun yui~

Aishah Jahirah said...

xpenah lagi minum susu kambing rasanya yui....
sepeket lagi bagi shinchan le camtu...hihi

Anum said...

banyak khasiatnya

Hidayah said...

errr....

tak pnh try...

hihi..

tak tau la tekak ble accept ke tak susu kambing..

:)

Mrs Lurve said...

akak pernah try sekali, ok lah kot....tp mak akak rajin minum nie, tiap hari pagi n mlm...byk khasiat

fiza said...

Tak pernah minum lagi susu kambing.

Masz Sidek said...

akak tak suka apa2 susu tepung.... susu manis je akak suka... hehehe

adyna said...

daging kambing sedap..susu kambing blm pernah makan..tp akak suka minum susu :)

AnneRaini said...

akak minum susu kambing ni masa pantang dulu sbb Kasyah kuning..Rasa die mcm susu biasa je.

Tihara said...

hah?? kucing minum susu kambing..nanti kang mbekkkk..yui eton pekabar? akak dapt baby kitten taw color mata sebelah biru dan kuning cute.. :)

Rapunzeel Cikilolo said...

sedap ke?

[sutera kasih] said...

xpndai minum susu..cium bau pun dh loya tekak hoho

azizah :) said...

Susu kambing byk khasiat tau..jijah xminum pon lagi ..tp elok

KY said...

akk tak boleh terima juga susu ni..

are_lin@yu said...

sedap ka yui..trngin nk cba tp xrti mnum susu hihi

IntaNBerliaN said...

yg higoat xpasti akak dh prnh try or x.. tp mmg akak minum susu kmbing... kalu yg fresh tu, minum sambil tutup idung... hahahaa.. sebijik bau kmbing... hihi

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

xleh minum susu semata2 nnt muntah...huhu

susu xsedap.. uwekkk ... Ngeee~

SHAHZEE said...

eh susu kambing hi goat sedap la yui..sy n suami memang minum.tambah madu asli sikit mmg marvellous

Sophie Azz said...

Eh. Sedap lah. Saya selalu amalkan. Saya hidap gastrik. Then alhamdulillah boleh hilang.

aTy _faRed~ said...

Akk suker air susu kmbng nie..sedap lemakk..:-)

-meeSUPERGIRL- said...

owg kata ssth susu kmbing dy ase hamis ckt. Mcm bau kmbing.. Haha

Crew Fathi said...

Wa pernah minum susu nieh.. Mmb bagi satu kotak.. Sbb maknya bagi kat dia.. N si dia tak lalu nk minum.. So bagi kat wa.. Wa minum ja.. Sedap.. ^_^

ayut said...

klu susu kmbing out kot..dging kmbing pon secuit je mkn yer..hihihi:)

nur anis said...

saya pun tak boleh minum hi goat ni..tak lalu..huhu

shera haifa said...

haishh susu yang berdebu nie susah sikit tekak nak trima.. huhu

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nanti jadik kuat la tulang shinchan, tak ostoperosis :)

Noraim said...

susu? sy pangkah awl2 lg. hee.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

susu kmbing xpnh minum...rasa cm tekak ni xleh trima jer hehe

::CIK LYNN:: said...

xlalu gak...hehe...hari tu tengok ada sorang patient tu asyik minum ni je...tp ktorang xgalakkan sgt...:)

Myra Jay said...

Hheee, akak susu kambing memang 'out lah :)

Tp okla shinchan makan, at least tak la membazir kan :)

shidaR said...

oh dia mnum eh..dia tau susu kawn dia kot heheee :P

anitadiana said...

tak pernah cuba juga yui..rasa mcm tak lalu nak telan juga tu ...kak ita rasa mcm geli aje...

Che Rosliza Che mat said...

sis tak pernah try....sedap ke?

Eca Dwinky Asha said...

xpena nak try minum...;)

Nisa Greennnpanda said...

kucing pun minum susu kambing gak? hehe..

eh, sy xpenah try lg...

Suana Zhar said...

promosi harga awal tahun susu kambing ha-goat.
http://suanazhar.blogspot.com/2012/12/promosi-harga-susu-kambing-hi-goat.html